Універсальний жіночий одяг

Жіноче боді – одяг, що обтягує і закриває верхню частину тіла, з рукавами або без них, у нижній частині – кнопки або гачки, які застібаються між ніг.

Цей предмет жіночого гардеробу має безліч переваг:

  • залишається акуратно заправленим у спідницю та штани;
  • використовується як термобілизна;
  • моделі з еластичними нитками коригують фігуру, непомітні навіть під тонким одягом;
  • широкий асортимент моделей дає можливість використовувати їх у різних випадках.

Боді чудово виглядає як офісний варіант одягу, як повсякденний і як нижня білизна.

Якій моделі боді віддати перевагу?

Ще зовсім недавно жіноче боді сприймалося лише як натільний одяг для зігрівання в зимовий період, але сьогодні на прилавках магазинів пропонуються різноманітні моделі: водолазка – високе тепле горло, довгий рукав, чудово зігріває в холоди;

  • сорочка, блуза – ідеальна в поєднанні зі спідницею-олівцем, брюками, джинсами, особливо – якщо у них занижена лінія талії;
  • білизна – випускається з короткою і довгою рукавами, зрізною шириною бретельки і формою трусиків, має глибокий виріз; /www.intimo.com.ua/catalog/20/?t=592,749″ rel=”noopener” target=”_blank”>Боді ідеально поєднується з будь-яким одягом – зі шортами, брюками, джинсами, спідницями різних фасонів . Воно може бути як білизною, так і повноцінною кофтою або блузою. Завдяки його універсальності, можна створювати різні образи, які приховують недоліки та підкреслюють переваги фігури.

    Зручний жіночий одяг для створення незабутнього образу від інтернет-магазину Intimo з доставкою по Україні

    У спеціалізованому магазині білизни та купальників Intimo можна вибрати жіноче боді, яке буде Вам до душі. Для того, щоб більшеправильно підібрати розмір, повідомте нашого співробітника додаткові параметри Вашої фігури.

    Жителі Києва можуть замовити послугу “Примірка вдома”. Наш кур’єр доставить обрані моделі одягу до Вас додому, щоб Ви приміряли все і вибрали відповідну.

    Ми пропонуємо високоякісні товари, виготовлені на вітчизняних та зарубіжних фабриках , усі товари сертифіковані. Сплатити замовлення можна готівкою кур’єру, післяплатою у відділенні “Нової Пошти” або через термінал самообслуговування ПриватБанку.

    Замовлення доставляються до всіх населених пунктів України.

    Выбирайте боди в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.