На сон прийдешній

Старе добре правило говорить: “Як постеліш, так і виспишся”. Не дивно, що те ж саме можна сказати про вибір піжами для сну. Сон – найважливіша частина життя. Саме уві сні людина відпочиває, набирається сил, лікує хвороби та навіть росте. Тому цей процес має бути спокійним і безтурботним. Сьогодні ринок пропонує багато різноманітних варіантів піжам. Діляться вони за матеріалом виготовлення на синтетичні, натуральні та натуральні з додаванням синтетики. Найцікавішим варіантом є, звичайно ж, тканина із шовку. Її м’якість і комфортність дадуть фору всім іншим матеріалам. .jpg” alt=”” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-6104″ />

Типи шовкових піжів

Вибрати шовкову піжаму можна з кількох варіантів – з натурального та синтетичного шовку, або синтетики з додаванням шовку. Натуральнішовкові вироби несуть у собі всі переваги та недоліки самої тканини. З переваг варто відзначити кілька пунктів.

  • Легкість і ніжність. Тканина підходить навіть для тих, у кого дуже ніжна, чутлива шкіра.
  • Гігроскопічність та повітропроникність. У такій піжамі тіло «дихає», але в той же час від нього відводиться зайва волога і температура, підтримується комфортний стан сну. Стійкість до впливу шкідливих організмів. . Маючи у своєму складі амінокислоти та інші корисні елементи, натуральний шовк відновлює шкіру, надає їй чарівного блиску та бархатистості.

Із недоліків варто відзначити високу ціну на вироби, схильність шовку до зминання, присутність ефекту охолодження, який викликає певний дискомфорт в зимовий час. Слід не забувати також, що шовк вимагає дбайливогодогляду.

Синтетичний шовк представлений такими тканинами, як атлас та віскоза. Віскоза – продукт переробки натуральної целюлози. Цей матеріал є дешевшим аналогом шовку, але так само комфортний. Піжама з віскози не охолоджує тіло, не скочується. Так само, як шовк, має паро-і повітропроникність, не викликає алергічних реакцій і дуже гарно виглядає. З недоліків варто відзначити, що при неправильному догляді з’являється схильність до деформації та складок, які розгладжуються досить складно. Ще один варіант синтетичного шовку – атлас. Він також має такі чудові властивості, як легкість, ніжність, міцність. Однак, має яскраво виражену властивість «холодити» тіло, тому взимку в такій піжамі буде не комфортно.

З синтетичних варіантів найчастіше приставлений варіант із суміші поліестеру, еластину та шовку. Незважаючи на присутність останнього в тканині, така піжама нематиме властивостей, властивих вищеописаним варіантам. Також синтетика може дратувати шкіру. Але, на відміну від натуральних тканин, їй не потрібен специфічний догляд.

Кілька порад при виборі піжами

При виборі конкретної піжами слід звернути увагу на кілька моментів.

  • Піжама повинна бути вільною і не сковувати рухи.
  • Гузинка не повинна надто затягувати тіло.
  • Краї виробу та шви не повинні мати рубців, що тягнуться ниток.
  • Мережи не повинні бути жорсткими, завдаючи незручності в носінні.
  • Бажано купувати річ з найменшою кількістю додаткових прикрас. У піжамі Ви спатимете, а не ходитимете подіумом.

І насамкінець пам’ятайте, який би варіант шовкової піжами Ви не обрали, вона перш за все повинна приносити комфорт. Саме такі вироби представлені на сторінках інтернет-магазину «Інтімо». Вибирайте!

Выбирайте пижамку в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.