Як вибрати пляжну сумку

Після важких робочих буднів потрібен якісний відпочинок. А що може бути краще за відпочинок на пляжі, під ласкавими сонячними променями, вод звук таємничого шуму хвиль? Щоб ніщо не могло затьмарити Вашу відпустку, до неї потрібно як слід підготуватися. noopener” target=”_blank”> На що звернути увагу

Важливим аксесуаром є пляжна сумка. При її виборі потрібно враховувати кілька факторів.

  • Розміри. Сумка має бути достатньо об’ємною, щоб вміститисонцезахисний крем, пляшечку з водою, рушник, купальник, парео – все те, що може Вам знадобитися під час відпочинку на пляжі та водних процедур. Однак, з розміром теж не варто переборщувати: якщо Ви маєте невелике зростання і середню комплекцію, занадто великий пляжний аксесуар виглядатиме недоречно.
  • Функціональність. Всі речі, які знаходяться в сумці, при необхідності мають бути швидко знайдені та легко витягнуті. Погодьтеся, що втрачений сонцезахисний крем здатний здорово зіпсувати відпустку навіть у найфантастичнішому місці земної кулі. Зверніть увагу на моделі з численними кишеньками: у них можна покласти, наприклад, ключі аботелефон, який завжди буде під рукою.
  • Матеріал. Бажано, щоб сумка була практичною. Зараз у продажу неважко знайти екологічні моделі з натуральних тканин. Прозорі гумові сумки непромокаючі, проте здатні сильно нагріватися на сонці. Великою популярністю серед покупців користуються також солом’яні моделі із підкладкою.
  • Стиль. Сумка має ідеально підкреслювати Ваш пляжний образ. Для цього можна підібрати аксесуар у тон купальнику, босоніжкам, капелюсі або парео. Відчуйте себе справжньою королевою пляжу!

Швидка та вигідна покупка в інтернет-магазині “Інтимо”

Широкий асортимент пляжнихсумок пропонує інтернет-магазин “Інтимо”. Серед різноманітності моделей та кольорів Ви напевно зможете підібрати аксесуар, який ідеально підійде до Вашого пляжного образу. У нас Ви зустрінете тільки якісний товар за найвигіднішими цінами.

Інтернет-магазин “Інтимо” здійснює доставку товарів по всій території України Новою поштою. У Києві можна скористатися послугами кур’єра або забрати пляжну сумку самостійно у нашому магазині. Ми пропонуємо послугу безкоштовного обміну товару, якщо він Вам з якихось причин не підійде.

Пляжные сумки в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.