Як вибрати купальник: шкідливі поради

Замість передмови розповім історію. Якось приходжу я після роботи і бачу картину маслом: вечері немає і не намічається, а дружина сидить за комп’ютером і тихо сповзає під стіл від сміху. Прочитавши моє німе запитання в очах, вона каже: – Та ось, зайшла в соцмережу подивитися, як мої подруги та колеги на море з’їздили. Враження таке, наче цирк поїхав, а клоуни лишилися. В Інтернеті купа статей типу «Як вибрати ідеальний купальник», але тут, схоже, хіт-парад обломів треба складати. за які чомусь завжди було соромно мені. Тому ця стаття – як рятувальний жилет для тих жінок, які вважають себе чарівними в будь-яких купальниках. 1355302859_kupalnik-dlia-litca-v-kitae-1285-550×361.jpg” alt=”купальник для обличчя” width=”550″ height=”361″ class=”aligncenter size-medium wp-image-5387″ /> < class="h2">ТОП-10 купальників, які не варто одягати напляж

Створюючи цей хіт-парад, мені довелося неабияк попітніти. До цього я навіть не замислювався над тим, скільки в нашому світі дівчат і жінок, яким не знайоме навіть віддалене поняття смаку. Купальний вельвет.

Не приховую – вельвет добре виглядає на жіночому тілі. Але розробники не зважили на один маленький момент: у купальнику треба плавати. Правда, якщо дівчина прагне бути схожою на мокру свинку – це ідеальний варіант. Тут навіть нічого не можна додати.

Луска і паєтки.

купальник у паєткахКупальники з сіточкою.

Зараз у моду входять купальники, які фактично складаються з одних мотузок. Формально дівчата одягнені, але все, що потрібно, можна розгледіти без проблем. Дівчата, не треба так! Навіть якщо ви маєте що показати. Адже коли бачиш таке, уявляєш себе десь у Амстердамі на вулиці Червоних ліхтарів. І ставлення до таких дівчат виходить відповідне.Хоча, якщо хочеться порадувати коханого чоловіка, такий варіант цілком підійде.

Хутро, хутро і ще більше хутра! “//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2016/12/159226-548×550.jpg” alt=”хутряний купальник” width=”548″ height=”550″ class=”aligncenter size -medium wp-image-5392″ /> Уявіть собі кішку. Гарну пухнасту кішечку, яку хочеться погладити. А тепер киньте її у воду, щоб вона вимокла як слід. Саме так виглядатиме дівчина, яка ризикне вдягнути на себе купальник із хутра. Нехай навіть це хутро буде штучним і забарвленим у яскраві кольори, але його краса триматиметься рівно до першого купання – і ні секундою довше.

Залізні обладунки

купальник з металевими вставками Звичайно, в кольчугах на море ніхто не їздить ще з часів татаро-монгольського ярма. Але деякі дівчата дуже люблять похвалитися металевими вставками на купальнику. А заразуявімо, що температура на сонці піднялася до +35. Стає спекотно, а металеві вставки все продовжують нагріватися, і дівчина почувається справжньою золотою рибкою, щоправда, на розпеченій сковорідці. Краса вимагає жертв, але так реально можна отримати серйозний опік. Виріз а-ля Гранд-Каньйон

срібний купальник

Треба дуже сильно любити свою бабусю, щободягнути на пляж трикотажні купальник. Я не маю уявлення про його комфортність, але щось мені нагадує, що вона буде ніякою. Приблизно такий же, якщо увійти у воду у в’язаному светрі з шапочкою і шарфом. .intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2016/12/Factory-font-b-unique-b-font-design-Direct-Sale-Full-Scale-Mermaid-Tail-Swimmable-Swimsuit-for -550×550.jpg” alt=”купальник русалка” width=”550″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-5396″ /> Справжній хвіст русалки дуже цікаво виглядає в тематичних фотосесіях. Власне, я впевнений, що з цією метою він і був створений. Але мені нехтує той факт, що все одно знайдуться індивідууми, які вважають цей «купальник» досить оригінальним для своєї персони. відбуксирувати таку русалочку назад. Вибирайте з розумом! Виберіть з розумом! com.ua/blog/wp-content/uploads/2016/12/big_602_oboi_devushki_v_kupalnikah-550×344.jpg” alt=”купальники” width=”550″дорогі дівчата, зараз я хочу звернутися до вас від імені всіх чоловіків на цій планеті. Я знаю, що ви завжди хочете виглядати привабливими саме для нас. Але не варто йти цим шляхом занадто далеко. Ми вас любимо такими, якими ви є. Тому будьте собою.

І ще одне. Дизайнери жіночої білизни не дарма їдять свій хліб. Існує сотні та тисячі крутих купальників, на які хочеться дивитись.

Моя дружина дуже любить купальники. Вона готова навіть у січні на море їхати, щоби показати себе в новому комплекті. Вона розуміється на них краще, ніж Вінні Пух у сортах меду. Саме тому мені часто доводиться на пляжі відганяти від неї інших чоловіків та підлітків різного калібру, але не про це.

А покупки вона робить ось тут: www.intimo.com.ua. Тільки не розповідайте моїй дружині, що я видав її секрет. Буду щасливий, якщо це допоможе підібрати вам свій ідеальний купальник.

Ярослав Цимбал

Купальники, которые Вам будет не стыдно одеть:)↓