Особливості купальників із завищеною талією

Плавки у таких купальних костюмах мають широкі бічні планки та прикривають пупок. За рахунок наявності еластичних ниток моделі з високою талією чудово приховують животик, роблячи силует більш привабливим. =view” rel=”noopener” target=”_blank”>Купальники в ретро-стилі виглядають елегантно, стримано, витончено. Однак, це поєднання не заважає дівчатам мати привабливий і спокусливий зовнішній вигляд. ” target=”_blank”>

Різноманітність моделей дозволяє задовольнити всі смакові побажання та підібрати кожній жінці купальник, який найбільш вигідно підкреслить переваги фігури.

>

Як вибрати купальник з високою талією?

  • За кольором. Та частина купального костюма, яка покликана привернути увагу, повинна бути яскравішою і світлішою за ту, завдяки якій необхідно приховати незначні недоліки. Контрастні смуги стрункуть. Дівчатам, які хочуть наблизити фігуру до силуету “пісочний годинник” варто звернути увагу напринти, що звужуються до талії та розширюються у бік стегон і грудей.
  • За фасоном. Тим жінкам, які хочуть підкреслити пишні груди, варто прагнути V-подібним вирізом або широким лямкам. Оборки та рюші додають обсяги, тому їх не повинно бути на місцях, які хочеться сховати.

Особливості різних моделей

  • Бандо. Відмінна риса – відсутність бретельок. Добре підійде для невеликих грудей.
  • Бюстьє. Характерна риса такого купального костюма – верх у вигляді топіка з кісточками. Добре підтримуєгруди.
  • Танкіні є найбільш закритою моделлю. Підійде тим, хто не любить зайво демонструвати своє тіло або боїться влучення сонячних променів.

У магазині “Інтимо” Ви можете підібрати собі купальний костюм або спідню білизну за смаком. Можлива доставка з метою приміряння. У цьому випадку Ви можете вибрати до 7 моделей. Подробиці можна дізнатись на нашому сайті. Зв’язатися з менеджерами для отримання консультації зручно за телефоном або в соціальних мережах.

Купальники с высокой талией в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.