Чим порадувати кохану дружину?

Подарунок коханій людині завжди вибирається з особливим трепетом, тому що хочеться зробити щось таке, що дасть зрозуміти про Ваше кохання. Розповісти про Вашу турботу зможе універсальний подарунок – халат. Залежно від того, яку модель і матеріал халата Ви оберете, він додасть Вашій улюбленій жіночності, елегантності та романтичності.

  • Якщо халат сприймається як одяг для дому, то підійде укорочений велюровий варіант, такі моделі приємні дотілу, м’які та естетично красиві.
  • Якщо Ваша дружина воліє використовувати халат після прийняття душу, піднесіть їй махрову модель для холодного періоду або з бавовни для літа.
  • Для теплої пори року підійдуть короткі халатики з шовку, велюру, бамбука, віскози та ін. І, звичайно, елегантний, шикарний мереживний халат, якщо мається на увазі еротичний підтекст.

Як вибрати халат для дружини в подарунок?

Якщо Ваша дружина – жінка зрілого віку, їй більше підійдуть моделі пастельних, спокійних тонів. І в той же час, якщо вона любить одяг строкатих кольорів, однотонний вирібздасться їй нудним. Ви найкраще знаєте переваги та бажання своєї дружини, врахуйте їх при виборі халата для неї.

Банний халат – м’який, теплий, що може бути комфортнішим після душу? Щоб він добре вбирав вологу, обов’язково вивчіть склад тканини, в ньому мають бути рослинні волокна (ідеальне співвідношення – бавовна 70%, рослинні волокна – 30%).

Шовковий халатик – ідеальний варіант для спекотного літа, шовк віддає тілу прохолоду. Модель в підлогу надасть Вашій обраниці елегантності, а вкорочений варіант – спокусливості. Покладайтеся на свій смак, враховуйте побажання дружини таобраний халат вона буде носити із задоволенням, щоразу згадуючи того, хто його їй подарував.

Елегантні подарунки для коханих у магазині “Intimo”

У каталозі інтернет-магазину “Intimo” знайдете все, що потрібне для подарунка коханій дружині. Ми пропонуємо тільки високоякісні товари від перевірених постачальників та виробників.

Здійснити заявку зручно через сайт intimo.com.ua у будь-який час доби. Наш менеджер зв’яжеться з Вами в робочий час та завершить оформлення замовлення.

Для мешканців та гостей Києва працює шоу-рум, де можна всі товари розглянути та приміряти. Отримати консультацію можна за телефоном або месенджерами.

Про все детально – на сайті intimo.com.ua.

Самые красивые халаты в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.