Як вибрати аксесуар для пляжу, який допоможе приховати недосконалість вашої фігури

Іноді нам дуже не вистачає впевненості у собі. Психологи кажуть, що що сильніше ми оголені, то більше ми незахищені. У спробах прикрити місця, які здаються нам недосконалими, ми постійно охоплюємо речі, сутулимося, ховаємося за парео або пляжною сумкою… Як змінити свій настрій? Як вибрати той самий аксесуар для пляжу, який поверне нам горду поставу та впевненість у собі? Давайте з’ясовувати!

Широкостатий капелюх

Широкополий капелюх як елемент пляжної цибулі був на обкладинках Vogue більше 80 разів, і це недарма. Це яскравий акцент, який надаєшарм навіть найпримітнішого образу. Якщо ви хочете приковувати до себе захоплені погляди чоловіків, то оптимальна формула — це крислатий капелюх + яскрава помада.
Ви зробите акцент на обличчі, і ніхто не дивитися на якісь недосконалості вашої фігури.

смугастий купальник

Як вибрати капелюх? Тут все просто: чим менше поля, тим візуально більше і кругліше ваше обличчя. Тобто, якщо у вас худенький і витягнутий личок, то капелюх з маленькими полями вам підійде, а от круглолицьим дівчатам кращеуникати таких моделей.

Яскрава сумка для пляжу

Пляжна сумка з яскравим принтом — чудовий спосіб змістити акцент із фігури на загальний образ. Головне пам’ятати, що чим більша сумка, тим менше ви здається на її тлі. Наприклад, маленький рюкзачок на крупненькій дівчині створює ілюзію ще більшої повноти, а масивний великий баул на плічку маленької худорлявої представниці прекрасної статі зробить її ще більш мініатюрною.

Окуляри з широкою оправою

Яскраві акценти привертають погляд. Так, одягнувши стриманий купальник і окуляри у широкій яскравій оправі, ви привернете увагу до обличчя, а не до фігури. Прекрасна хитрість для дівчат, які почуваються не дуже впевнено на пляжі.

Окуляри вибирайте за формою обличчя, плюс стежте, щоб вони рівно сиділи на переніссі, ширина оправи дорівнювала ширині обличчя, а верхня лінія збігалася з брівками. . І не забувайте про те, що кути роблять обличчя більш витягнутим, а обтічні форми «округлюють».
/> чорний купальник

Стильне парео

Якщо ви хочете сховатися на пляжі – купіть парео. З його допомогою можна приховати як стегна та ніжки, так і груди-талію-животик. За бажання їм можна замотатися хоч повністю. Залежно від типу фігури, ви можете драпірувати будь-які недоліки своєї зовнішності. Скажімо, груші та пісочному годиннику ми радимо зав’язувати парео на талії, а широкі плечі можна замаскувати, пов’язавши краї навколо шиї.

чорне парео

Сітки для пляжу

Парео — не єдиний пляжний одяг. Хочете одягтися стильно, і в той же час почуватися не так незручно? Виберіть пляжну сітку. Гарний в’язаний виріб захистить вас від сонця та підкреслить плюси вашої фігури. Більш пухленьким дівчатам слід вибирати темні кольори та максі довжину з акцентом на талії чи грудях, а струнким підійде провокаційне міні.
туніка

Дуже важливо вибирати колір в відповідно до свогокольоротипом. Наприклад, блідим дівчатам не дуже йде коричневий, салатовий, неоновий жовтий/рожевий та багато теплих відтінків. Зате чудово підходить чорний та червоний. Головне, щоб ваша зовнішність не загубилася на фоні вибраної вами речі. jpg” alt=”блакитна туніка” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-4656″ />

Мейкап і почуття власної гідності

Багато недоліків фігури може приховати макіяж. За кілька днів до пляжу, нанесіть на шкіру автозасмагу. Таким чином, ви вирівняєте тон шкіри та зробите її візуально більш доглянутою та акуратною.Доповнити образ можна золотим шиммером чи бронзером. Також обов’язково зробіть собі яскравий педикюр та манікюр. Повірте, вже цього вистачить, щоб ви візуально стали гармонійнішою та привабливішою на пляжі.

І не забувайте про те, що успіх залежить від того, як ви себе несете. Будь ви хоч Анжеліною Джолі, якщо ви сутулитесь і незручно переступаєте з ніжки на ніжку – вашу красу ніхто не помітить. Любіть себе, працюйте над собою і не бійтеся показувати себе людям. Сподіваємося, що наша стаття про те, як вибрати аксесуар для пляжу, який приховає недоліки фігури, виявилася для вас корисною.

Готовьтесь к новому сезону вместе с Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.