Як вибрати спортивний бюстгальтер

У жінок є чудова особливість – продумувати всі свої дії на кілька кроків уперед. Наприклад, купивши абонемент у фітнес клуб треба обов’язково зробити такі покупки: зручний спортивний костюм, кросівки для фітнесу, пляшечку для води та спортивний рушник. Наче все? Ніби нічого не забула? Але є маленький пункт, про який у метушні можна забути або ще гірше подумати, що це зовсім не потрібно. Про що ми? Про купівлю спортивного бюстгальтера для тренувань. ua/blog/wp-content/uploads/2014/03/sportivnyj-bustgalter-01.jpg”>спортивний бюстгальтер для тренувань

Пам’ятайте, як у фільмі “Службовий роман”: “Що робить жінку жінкою? Хода!”. Але є ще одна поправочка – постать. І влучення в яблучко – гарні груди! Що найкривдніше, коли ми дуже хочемо схуднути і прикладаємо для цього колосальні зусилля? Абсолютно правильно – худне все що завгодно, навіть здається кістки, ось тільки проблемні зони і вага кілька місяців ігнорують наші зусилля. І найвбивчіший факт – насамперед разом “з кістками” худнуть груди! Отже, якщо на тренування ви одягаєте підспортивну маєчку звичайний бюстгальтер, та ще й з пуш-апом – приготуйтеся до того, що ваші груди буквально за місяць інтенсивних тренувань схудне в півтора рази і цілком можливо – обвисне. 🙁 Вся справа в тому, що звичайний бюстгальтер абсолютно не призначений для занять спортом. Очевидні мінуси – бретельки в звичайному ліфі постійно спадають з плечей під час активного навантаження А у спортивному бюстгальтері можна тренуватися скільки душі завгодно, жодного разу не поправивши бретельки.Звичайний бюстгальтер підтримує груди тільки знизу.бюстгальтер притискає груди до грудної клітки і під час активних рухів: стрибків, бігу тощо, груди рухаються одночасно з тілом; коли у звичайному бюстгальтері груди рухаються з деяким запізненням. У звичайному бюстгальтері філіжанки пуш-ап створюють ефект лазні і груди починає швидко худнути, а бюстгальтер з кісточками під час інтенсивних тренувань треть під грудьми. Спортивний бюстгальтер як друга шкіра, нічого не третий, не заважає, не худне і головне – зберігає форму грудей і попереджає розтяжки. Висновок: звичайний бюстгальтер призначений для краси, спортивний бюстгальтер – для заняття спортом.

спортивний бюстгальтер - для заняття спортом спортивні бюстгальтери можуть виглядати як борцівки зі спини

Чим відрізняється звичайний бюстгальтер від спортивного? Спортивні бюстгальтери схожі на топіки. Бретели набюстгальтери широкі і найчастіше виконані з тієї ж тканини, що і бюстгальтер. Унизу у спортивного бюстгальтера пущено широку гумку, яка щільно прилягає до тіла і не скручується під час рухів. Зі спини спортивні моделі можуть виглядати як борцівки. Далі пропонуємо кілька корисних порад, які допоможуть вибрати спортивний бюстгальтер. Вибираючи ліф для тренувань, слід визначитися для якого виду навантаження він необхідний. Враховуючи цей аспект виробники випускають спортивні бюстгальтери з різним ступенем підтримки. М’яка підтримка – відмінний варіант для занять йогою,пілатесом, колонетикою. Середня підтримка – підходить для силових тренувань, базової аеробіки та занять у тренажерному залі. Сильна підтримка актуальна для кардіотренувань, інтервальних тренувань, бігу, тай-бо, капоейри та активних танцювальних стилів. Вибирайте ступінь підтримки відповідно до бажаного виду тренувань. Спортивні бюстгальтери найкраще вибирати з дихаючих синтетичних тканин або суміші синтетики (мікроволокно, лайкра, поліамід, еластична бавовна). Плюси – підвищені експлуатаційні характеристики та зносостійкість. Такі моделі дихають за рахунок спеціальних вставок, швидко сохнуть, вони легкі, приємні тілуі довше зберігають первісний зовнішній вигляд (колір та розмір). Перед покупкою обов’язково міряйте бюстгальтери. Вас має все влаштовувати. Примірявши модель обов’язково посувайтеся, зробіть нахили в різні боки, рухайте руками вперед-назад, пострибайте, тобто створіть максимально наближені умови тренування. Якщо під час примірки ви почуваєтеся комфортно, ваші груди щільно прилягають до тіла, розмір чашок не викликає дискомфорту, і при цьому нічого не тисне і не ріже – значить це ваш розмір. Спортивний бюстгальтер дозволить вам зберегти здоров’я, уберегти груди від розтяжок та схуднення та зробити заняття спортом максимально приємними.

Смотрите спортивное бельё в Интимо:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.