Як вибрати перший комплект білизни для юної дівчини

У житті будь-якої дівчинки настає момент, коли дитинство залишається позаду і юна особа несподівано для себе та оточуючих перетворюється на гарну та чарівну дівчину. Цей етап дорослішання дуже відповідальний і пов’язаний із формуванням у дівчині справжньої жіночності. Мама повинна не прогаяти момент і допомогти своїй дочці розвинути гарний смак і впевненість у власній привабливості, навчивши вибирати одяг і, звичайно, білизну. Тіло дівчини починає змінюватися, тому дитячі трусики і топіки слід замінити на щось більш жіночне, але не занадто зухвале. Підбираючи перший комплект дорослої білизни. для дівчини-підлітка, слід не забувати про комфорт, красу та стриманість. Найголовніше, щоб обновка припала до душі дівчинці і на психологічному рівні вона відчуваласебе вільно.

  • Як вибрати перший бюстгальтер

Краще, якщо за покупкою першого бюстгальтера дівчина вирушить у супроводі мами чи старшої сестри, адже їй швидше за все, знадобиться допомога і завжди краще звернутися до близької людини, ніж до консультанта в магазині. Не варто вибирати для підлітка ліфчики пуш-ап або занадто еротичні мереживні моделі, адже, незважаючи на певні зміни, пов’язані з дорослішанням, у цьому віці акцентувати увагу на сексуальності мінімум нерозсудливо. рожевий комплект Також особливо уважно потрібно ставитися до фасону ліфчика, адже груди дівчинки тільки формуються, а значить, модель не повиннанічого здавлювати чи натирати. Чимало брендів випускають лінійки підліткового , де можна підібрати відмінний ліфчик для дівчинки-підлітка.

Існує багато фасонів жіночих трусиків – стрінги, танга, бразилії, шортики, сліпи і т.д. Закономірно, що, обираючи білизну, підліток зверне увагу на щось незвичайне та яскраве, адже до цього дівчинка носили звичайні бавовняні трусики в квіточку або із забавними принтами. В першу чергу слід пояснити дитині, що існують види нижньої білизни, які відмінно підійдуть на кожен день, а є такі моделі, які слід носити лише час від часу. Наприклад, не найкращим варіантом для повсякденного носіння, тим більше, для юноїособи, будуть труси стрінги. А ось труси сліпи чи шортики є класикою, при цьому виглядають дуже жіночно та красиво. Окремо варто згадати також якість матеріалу, з якого виготовлені жіночі труси. Багато моделей шиються із синтетичних тканин і виглядають вони, звичайно, красиво, але шкіра в них погано вентилюється, що може призвести до проблем зі здоров’ям. Тому на кожен день краще запастися білизною з бавовни чи мікрофібри з невеликим додаванням еластану. білі турсики В інтернет -магазин «Інтимо» представлений величезний вибір нижньої білизни для дівчаток, дівчат, жінок різного віку, тому і мами, і доньки зможуть знайти ідеальні комплекти білизни на сторінках нашого каталогу! Дивіться жіночу білизну в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.