Як вибрати колготки під колір сукні

Як це не дивно, але це питання консультантам « Інтимо» задається дуже часто. Здавалося б, що може бути простіше? А ні — наші покупки не тільки неодмінно хочуть виглядати стильно і модно, але й не лінуються зайвий раз перевірити, чи відповідатиме їхній вибір правилам гарного тону і канонам колористики. Честь вам і хвала, дорогі наші модниці! А для тих, хто робить свої перші кроки у формуванні оригінальних луків, ми розповімо про деякі рекомендації фахівців, добірку яких підготували нашіконсультанти.

Нев’януча класика

Звичайно, тут йтиметься про тілесні відтінки. Вони доречні у будь-який час та в будь-якому місці, якщо тон вибрано правильно. І вибирати його потрібно, орієнтуючись на відтінок шкіри рук. Чим смугліша шкіра або темніша засмага, тим темнішим повинен бути колір колготок. Ігнорування цього правила порушить гармонійність вигляду — ноги в колготках темніші або світліші за шкіру рук і обличчя вибиватимуться із загальної картини. Носити тілесні колготки можна з кольоровим одягом. Якщо постає питання, якого кольору колготки одягнути з синім або із зеленою сукнею, аза тоном у гардеробі немає, то сміливо діставайте пакетик з класичними тілесними – картини вони не зіпсують. Особливо, якщо відповідне плаття взуття ви підібрали наперед.

Чорні колготки

Ми цінуємо чорні колготки за те, що в них ніжки здаються стрункішими, відсуваючи на другий план навіть їх універсальність. І все ж саме колір дуже важливий – чорний дає образу шляхетність і сексуальність, строгість і грайливість. Все залежить від того, які саме колготки ви одягнете – тонкі або щільні, з візерунком, у сіточку, з малюнком абострілки. Одягнувши чорне взуття, ноги можна зробити візуально не тільки стрункішою, а й довшою. Яскраве взуття потребує дублювання кольору — нехай навіть таких дрібниць, як клатч, поясок, рукавички. І ще: найбільш виграшно колготки чорного кольору виглядають з класичним віялом – без помітних деталей, об’ємних рюшів, вигадливого поєднання тканин. Вони самі по собі — чудова прикраса та родзинка вбрання.

колготки чорного кольору

Сірий —ніжність, а не сірість

Ми часто несправедливі до сірого кольору. Адже він дуже м’який, ніжний, жіночний. З якими колготками носити сіру сукню з м’якого трикотажу? Звичайно із сірими, середньої щільності. Якщо в гардеробі є туфлі сірого кольору, неодмінно підберіть до них колготки точно в тон. Це безпрограшний варіант до будь-якого вбрання. І не забувайте про зимові теплі колготки з малюнками чи візерунком. Вони практичніше білих і незрівнянно виглядають з виробами ручного в’язання. Білий … небезпечно? Мабуть, так. Але тільки для тих, у кого ніжкинадто повні, або при невдало підібраному поєднанні з одягом та взуттям. Найпоширеніший і бездоганний для всіх варіант — тонкі білі колготки в дрібну сіточку під білу сукню. 12/222.jpg” target=”_blank”>тонкі білі капронові колготки

Довгоногім красуням дозволено все — сітка, візерунок, будь-яка щільність і навіть ажурні білі колготки під рвані джинси. Втім, для останнього варіанту не обов’язково мати ідеальну фігуру. Є бажання виглядатиоригінально – дерзайте!

Райдуга відтінків

До вибору кольорових колготок слід підходити обережно. Тут роль грає не так фасон сукні, як образ, який ви хочете реалізувати. Найпростіший варіант — у тон сукні. Червоні колготки з червоною сукнею, жовті з жовтим і т.д. Взуття того ж таки відтінку подовжує ноги — це загальне правило, яким можна за бажання скористатися.

поєднання капронових колготок з червоною сукнею

Занадто високе зростання можна «заховати» контрастними за кольором колготками. Виходить розбивка силуету на колірні блоки, що приховує зайву довжину ніг, і фігура виглядає більш гармонійно. Зрозуміло, кольорові колготки – це формат вихідного дня чи молодіжної вечірки. В офісі вони неприйнятні. І не перестарайтеся з кольором. Все-таки краще триматися в єдиній гамі відтінків, використовуючи для контрасту класичні чорний або білий кольори у взутті та аксесуарах. =”//www.intimo.com.ua/catalog/informer/?brand=0&cat=54&t=0&num=9&amp” type=”text/javascript”>

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.