Як прикрасити просту сукню

Для того щоб скромна і навіть непоказна сукня перетворити на стильне яскраве вбрання, не потрібно бути обдарованою кравчиною або стилістом-чарівником. Достатньо скористатися порадами консультантів інтернет-магазину intimo.com.ua, і вдавшись до мінімальних метаморфоз і використання аксесуарів, ви зможете перетворити просту сукню до невпізнання – у щось оригінальне, ніби пошите спеціально під вас.

  • Декоруємо разом

Якщо ви володієте мінімальними знаннями з курсу «крою та шиття», не бійтеся дати волю фантазії та використовувати для декорування сукні такі елементи, як стрічки, мереживо та вишивка. мереживо і вишивка на сукні< /a> В якості альтернативногоспрощеного варіанта – можна звернутися до магазину для рукоділля, де вже продається маса оригінальних прикрас для суконь. Підберіть те, що максимально відображатиме ваш настрій і стиль. У таких бутиках можна знайти оригінальні аплікації та квіти з тканини, готову вишивку, стрази, паєтки, бісер та інші дрібниці.

Підбираючи прикраси для простої сукні, не забувайте, що дуже великі та яскраві деталі мають властивість привертати увагу, а отже, розміщувати їх на одязі в тих місцях, які хочеться приховати, не варто. Наприклад, якщо ви не хочете привертати увагу до надто пишного погруддя, утримайтеся від нанесення аплікації у верхній частині сукні. А якщо хочете підкреслити талію, то пояс у стилі хенд-мейд буде доречним. пояс у стилі хенд-мейд для сукні

  • Аксесуари на допомогу
  • капелюх з полямиабо контрастний ремінець

    • Коштовності та біжутерія< /span>

    Всі дівчата люблять прикраси: хтось воліє носити виключно золото або срібло, а комусь подобається модна яскрава біжутерія. вашому типу зовнішності, стилю і, звичайно, ситуації. class=”aligncenter wp-image-2444″ src=”//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2015/04/43.jpg” alt=”яскрава біжутерія з сукнею ” width=” 450″ height=”600″ /> Рада наостанок: Звичайно, з настанням весни хочеться бути яскравішою і моднішою, але не варто кидатися в крайнощі. Аксесуари , прикраси та декоративні елементи гарні в міру – тоді вони будуть служити показником вашого стилю та індивідуальності. Яскравими акцентами, ви ризикуєте перетворитися на новорічну ялинку.

    Смотрите платья в Интимо:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.