Як складають комплекти нижньої білизни

Сучасні тенденції дозволяють дівчатам багато вільностей, які раніше з погляду модних канонів вважалися неприпустимими. Нещодавно поганим тоном вважалося носити трусики і ліфчик з різних комплектів, сьогодні ж це правило зовсім не обов’язкове, і модницям дозволено поєднувати між собою вироби, відмінні за кольором, фактурою та стилем.

Приміром, для щоденного носіння все більше дівчат вважають за краще складати комплекти з бюстгальтерів тілесного кольору, оскільки такі ідеально підходять під будь-який одяг, і бавовняних трусиків-сліпів найоригінальнішихкольорів. Так, маючи пару-трійку ліфчиків можна створювати масу цікавих, зручних та практичних комплектів, поєднуючи їх з різними трусиками, що підходять під настрій та стиль одягу.

трусики

Комплект нижньої білизни для особливого випадки

Якщо з повсякденним чином розібратися куди простіше, то при підборі комплекту спідньої білизни на вихід або для іншого особливоговипадку, наприклад, побачення, доведеться включити трохи фантазії та креативу. Якщо вам належить вийти у світ, і ви плануєте надіти сукню, що облягає, обійтися без коригуючих фігуру трусиків не вийде – це буде основа вашого комплекту. Такі моделі перетворюють жіночі форми, чудово приховують недоліки та підкреслюють переваги фігури. Ліфчик для вечірньої сукні слід вибирати, відштовхуючись від моделі вбрання. Припустимо, сукня з відкритою спиною – тоді доповніть свій комплект силіконовим ліфчиком з невидимою спинкою, а якщо сукня без бретелів та з відкритим декольте – вибирайте модель бюстгальтера балконет з ефектом пуш-ап і лямками, що відстібаються.

балконет набір білизни

В асортименті інтернет-магазину «Інтимо» представлено багато цікавих моделей бюстгальтерів і трусиків, що дозволить вам самостійно скласти зручні, практичні та оригінальні комплекти нижнього. білизни.

Вибирайте нижню білизну в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.