Як зробити тренування більш ефективним: підбираємо правильну білизну.

Незабаром літо. Сонце, море, пляж — аби скоріше поїхати кудись, де тепло. Ось тільки потрібно «підготуватися до літа»: привести своє тіло у форму, скинути кілька зайвих кілограмів і сантиметром на талії, а це завдання дуже складне. Є лише два способи, які дійсно допомагають: записатися в спортзал, забезпечити повноцінний відпочинок, позбутися шкідливих звичок і почати правильно харчуватися (так-так, все це разом)… або гарненько відгодувати кращу подругу, на тлі якої ви виглядатимете стрункою та підтягнутою. Якщо ви обрали тернистий шлях «проліска», то найголовніше тут — не розгубити початковий настрій і прикупити абонемент на фітнес. Чому проліска? Тому що як тільки сходить сніг, сотні та тисячі панянок з метою «схуднути доліта» розпочинають паломництва до спортзалів та фітнес-центрів. До речі, рекомендуємо купувати дорогий абонемент, щоб за кожне пропущене заняття жаба душила дуже сильно. Що таке? Бажання схуднути є. Абонемент на фітнес є. Спортивної білизни – ні. Скажімо, секрет, що саме спортивна білизна — це 50% успіху. Звичайно, другі 50% — це гарний і неодружений тренер, але зараз не про це. Більше того, зайняття активними видами спорту без спеціальної білизни може навіть зашкодити здоров’ю. Якщо груди «стрибатиме» під час занять, то через кілька місяців інтенсивних тренувань ви ризикуєте отримати плоский животик, красиву попу і… дивовижні «вушка спанієля», як би жахливо це не звучало. Звичайний ліфчикабо щільна маєчка не підійдуть. По-перше, тканина повинна добре вбирати вологу, адже для хорошого результату на тренуванні доведеться попітніти. По-друге, бюстгальтер повинен правильно підтримувати груди, щоб не було дискомфорту. А по-третє, гарна спортивна білизна — це вже хороша підмога, щоб познайомитися з якимось накачаним чоловіком. Давайте розберемося, як правильно підібрати спортивну білизну та підготуватися до літа.

Спортивна білизна: що потрібно знати?

Як не дивно, але вибирати білизну потрібно вже після того, як ви визначитеся з інтенсивністю тренувань. Справа в тому, що існує 3 ступені підтримки спортивної білизни.

  • Для «ніжних» видів спорту — йоги чи гімнастики — підійдуть бюсти з м’якою підтримкою.

  • Інтенсивніші тренування — силові тренажери, лижі, танці — вимагають посиленої підтримки.

  • А під час спортивних занять з максимальною активністю — біг, орбітрек, бойові мистецтва, кросфіт або аеробіка — груди потребують максимальної підтримки.

З бюстгальтером начебто все зрозуміло. Але є ще трусики. Тут особливостей небагато. Найкращий варіант для тренувань – це шортики або сліпи. Така форма спідньої білизни найкраще підходить для активних рухів та силових тренувань. 70% всіх типів трусиків для спорту – це саме шортики.Приблизно 25% – це трусики-сліп. А решта 5% — це асортимент із секс-шопу, а не інструмент для занять. Якщо не знаєте, що підібрати, спробуйте універсальний варіант: https://www.intimo.com.ua/goods/42257/ Отже, з основами розібралися. Але тут входить у гру одна неприємна штука. Щоб магія спортивної білизни подіяла, потрібно тренуватись. Найкраще – з тренером. І ідеально, якщо цей тренер – жінка. Тоді вона точно вичавить із вас усі соки в спортзалі. Складність пекельна, але як приємно буде хизуватися по пляжу з плоским животом і підтягнутою попою. Одразу видно — насиділа. До речі, вже після вдалого схуднення можна успішно займатися спортом на відкритому повітрі. Усі оточуючі хлопці точно оцінять, але й їхні дівчата таку підставу не вибачать. Так що про всяк випадокзапишіться на тхеквондо чи карате. Або бігайте якомога більше, щоб забезпечити собі значну фору на старті.

Як вибрати спортивну білизну: поради та особливості

Отже, ви вибираєте спортивну білизну. На око підібрати можна, але краще не ризикувати. Адже не чоловікові подарунок вибираєте, а собі коханій, чи не так? Почнемо із тканини. Найбільш поширений матеріал для спортивної білизни – бавовна. І не тому, що він найдешевший і його не шкода, а завдяки його властивостям. По-перше, він добре вбирає вологу. По-друге, він перешкоджає розмноженню бактерій. По-третє, він досить міцний, щоб витримати кілька десятків активних тренувань. Щоправда, є один нюанс. Бавовняна білизна не підходить для професійного спорту та надто активних вправ. Якщо схуднути до літа потрібнопросто дуже сильно, то потрібно йти на крайні заходи. І їхня назва — білизна з поліефіру. Це синтетичне волокно, яке на 40% вбирає більше вологи, ніж бавовна. Також воно допомагає природному охолодженню тіла, збільшує витривалість і заманює красивих неодружених чоловіків. Останнє науково поки не доведено. А ще така білизна виглядає дуже круто, що автоматично додає купу окулярів на тлі «звичайних» спортсменок. Ходімо далі — шлейки. Колоси, на яких тримається бюст. Насправді тут нічого складного, просто зверніть увагу, щоб вони не перетискали шкіру і не натирали. А то складно займатися спортом, якщо в тебе плечі палить так, що на них яєчню можна посмажити. І останнє – колір. Якщо ви дійсно маєте намір займатися, а не сидіти на лавочці у пошуках самоговигідного місця для селфі, то білий — одразу відкидаємо убік. Інші світлі та пастельні кольори теж не підійдуть. Адже вже після першого ж інтенсивного тренування витончений білий перетвориться на брудно-сірий. Підійде будь-який яскравий відтінок – вибирайте на свій смак. На Насправді, вибрати спортивний комплект білизни не так вже й важко. Складно буде потім, коли після першого ж тренування настане крепатура. Залишається тільки лежати на ліжку, проклинаючи все біле світло. Тож мужіться і йдіть до своєї мети. А якщо підготуватися до літа хочеться, але вибирати білизну — не дуже, то рішення. Тут можна підібрати будь-який тип спортивної білизни за 5 хвилин: https://www.intimo.com.ua/catalog/139/”>https://www.intimo.com.ua/catalog/139/ Гарного прокачування!

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.