Як розстебнути бюстгальтер однією рукою: практичний посібник для чоловіків

Запитайте будь-якого чоловіка про те, що він думає про такий елемент жіночого гардеробу, як бюстгальтер. Швидше за все ви почуєте оду захоплення не тільки з приводу сексуальності цієї штучки, але й щодо складності його конструкції. Деякі чоловіки дивуються, як дівчата з такою швидкістю розстібають ліфчик однією рукою, та ще й витягують його через рукав одягу, немов якийсь фокусник. Що ж, спробуємо відкрити завісу таємниці і розібратися, як можна розстебнути бюстгальтер однією рукою, коли ситуація цього вимагає.

розстебнути бюстгальтер однією рукою

Поетапний посібник для чоловіка-новачка:

  • Ніжно обіймаємо дівчину, кладемо вказівний та середній пальці на один бік застібкибюстика, а великий палець – на іншу. Тут дуже важливо, щоби пальці лягли максимально близько до механізму застібки.
  • Тепер затискаємо обидві сторони разом – тобто з одного боку стискаємо великим пальцем, а з іншого – вказівним та середнім. Ваше завдання зрушити бік з гачками до іншого краю, що звільнить гачки від петельок.
  • Коли ліфчик розстебнеться, акуратно зніміть з плеча одну лямочку – вони дуже еластичні, тому проблем на цьому етапі виникнути не повинно, і витягніть бюстгальтер через рукав дівчини. Правда, тут варто переконатися, що рукав підходить для таких маніпуляцій ( светр, футболка, блуза без ґудзиків на зап’ястя), інакше вся конструкція може застрягти на півдорозі, і ваш фокус не вдасться.

Ось, власне, і все так зване керівництво. Повірте, на практиці це набагато простіше, ніж може здатися, судячи з опису.

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.