Як надати стрункості ніжкам за допомогою правильно підібраних колгот

Будь-яка річ у гардеробі повинна доповнювати вбрання, а не бути “сама по собі”. Це як шматочок єдиної картини, якщо пазл не відповідає – картинка не збирається. Можливо вам знайоме те почуття, коли похапцем купуєш річ, що сподобалася, і тільки вдома розумієш, що вона не поєднується з жодним з предметів гардеробу. Колготки – це той аксесуар, який варто підбирати виключно під вбрання, плюс вони повинні відповідати вашим ніжкам. Розглянемо основні правила при виборі колгот, які врівноважують і стрункуть ноги. А також наведемо кілька прикладів – які комплекти нарядів, залежно від особливостей конституції фігури, в комплексі дадуть стрункий силует.

href=”//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2014/03/strojnosti-s-pomoshju-kolgot-1.jpg”>Колготки варто підбирати виключно під наряд

Основні правила:

Взуття на підборах. Не обов’язково носити 12 сантиметровий підбор. Якщо ви не вмієте ходити на підборах або ваша робота “на ногах”, віддайте перевагу взуття на підборах 6-8 см. Каблук при цьому не повинен бути занадто масивним і не обов’язково на шпильці – вибирайте золоту середину, щоб було і комфортно і красиво. Підходить взуття на витонченій танкетці або платформі. Протипоказане взуття на низькому ходу. style=”line-height: 1.5em;”>Колір у колір. Якщо ви хочете подовжити ноги скористайтеся візуальним ефектом “тон в тон”. плаття або спідницю та колготки в одній кольоровій гамі. Прозорість. Вибирайте колготки з різним ступенем прозорості : прозорі або напівпрозорі Відмовтеся від щільних колгот Щільні колготки не грають на користь стрункості ніг, вони дублюють форму, вигини і довжину ніг (в ос щільності чорні колготки), в більшості випадків більше спотворюючи їх на користь недоліків. Лінії силуету. >Намагайтеся підбирати вбрання, в якому гармоніюватимуть усі його складові. Уникайте контрастних горизонтальних ліній від стегна і нижче – вони ділитимуть вашу фігуру на частини. Наприклад, чорна спідниця на низькій талії чи стегнах і тілесні колготки. В даному випадку край подола спідниці та колготки створюють горизонтальну лінію, яка ріже ваш силует. Чим довша спідниця (до колін, трохи нижче колін), тим коротше здаються ноги. Тобто колготки необхідно вибирати під загальний тон одягу, якщо світлий – то світлі тони колгот, якщо темний – то темні. Пам’ятайте, що колготки повинні бути трохи світлішими за загальний тон одягу. Якщо ви все-таки віддаєте перевагу одягу та колготкам кардинально різних тонів, зверніть увагу на моделі одягу, де є плавний перехід від одного кольору до іншого. Наприклад у випадку з тілесними колготками – перехід від темного кольору сукні вгорі до світлішого ближче до подолу. І навпаки – світлий тон сукні зверху плавно переходить у темніший до низу.

Кольори та моделі колгот. За і проти

Коліри та моделі колгот, які стрункі:

  • чорний,
  • темно-сірий або димчасто- сірий,
  • темно-синій.
  • Збудують колготки з вертикальними смужками або орнаментом. А також візерунками, що змійкою обгинають ногу і ковзають від носочка вгору до стегон (важливо – візерунки повинні лягти на нозі не горизонтально, а на зразок гвинтових сходів). Якщо ноги повні, в даному випадку відмовтеся від яскравих чи контрастних малюнків та орнаментів.

Збудують колготки з візерунками, змійкою, що обгинають ногу< /a>

Коліри та моделі колгот, які повнять:

  • Блискучі колготки. Такі колготки підходять лише для струнких ніг. Блискучі колготки відбивають світло, тим самим візуально збільшуючи обсяг ніг. Повні ноги в блискучих колготках створюють ефект “сарделок в оболонці”.
  • Білі колготки, особливо щільні від 60 ден і вище – однозначно повнять ноги.
  • Колготки в сіточку та з горизонтальними смужками або малюнками краще виключити зі свого гардеробу. Якщо ви не можете відмовитися, вибирайте колготки в дрібну сітку.
  • Великі яскраві та кольорові принти на колготках не додають стрункості. Дані моделі актуальні тільки для худих довгих ніг. Якщо ви хочете додати кілька сантиметрів до довжини ніг, відмовтеся від щільних однотонних колгот.

Вибір колгот, відповідно доконституцією та пропорціями тіла

  • Короткі ноги

Варіант: прямі або A-line темні спідниці (під груди або на талії) + взуття на підборах та колготки у тон спідниці. Зверху може бути сорочка, топ або блузка – на ваш розсуд. У випадку з темними спідницями під груди або варіантом темна спідниця+корсет-пояс у тон спідниці – вибираєте верх (сорочка, блузку) світлих тонів. В даному випадку зіткнення горизонтальних смуг темного та світлого на стику в районі купи додасть додаткову довжину нижньої частини тіла. Спідницю можна замінити сукнею, з ліфом, що облягає, і розширюється до низу. Колготки слід вибирати темні, напівпрозорі та однотонні – трішки світліше, ніж спідниця та взуття.

  • Короткі ноги та вузькі стегна

Варіант: комплект спідниця-тюльпан з вертикальними смужками від талії до подолу та колготки в тон. У комплексі спідниця і колготки витягують і коригують фігуру, подовжуючи ноги та врівноважуючи пропорції. Якщо ви хочете максимально подовжити ноги, тодіколготки слід підбирати не тільки в тон спідниці, але і в тон взуття (взуття на підборах). Колготки мають бути напівпрозорими. Тим самим ви подовжите не тільки нижню частину (ноги), але й повністю витягніть силует і візуально додайте в зрості. Для вузьких стегон також хороші сукні та спідниці з накладними бічними кишенями; горизонтальними смужками, принтами, малюнками або аксесуарами в області стегон. До комплекту вибирайте напівпрозорі колготки на півтонну світліше, ніж спідниця або прозорі колготки в тон.

  • Короткі ноги та широкі стегна

Варіант: комплект чорна (або темних тонів) пряма спідниця-олівець, вище або нижче колін залежно від форми ніг + чорні прозорі колготки + чорне взуття на підборах (туфлі, чоботи, що облягають, ботильйони). При виборі спідниці, відмовтеся від аксесуарів, малюнків, що випирають накладні кишені та принти в районі стегон. В даному випадку колготки мають бути в тон спідниці, або що найкраще – в тон спідниці та взуття.

  • Криві ноги

Це може бути вродженакривизна ніг чи просто розвинені м’язи на ногах при великих суглобах. У будь-якому випадку є хитрощі, що дозволяють зробити корекцію і візуально вирівняти ноги. Враховуючи пропорції ніг (худі або масивні ікри) зверніть увагу на колготки зі смужками. Горизонтальні смужки ущільнюють ноги, вертикальні витягають. Якщо у вас худі ікри вибирайте колготки з горизонтальними смужками до коліна. Класичний варіант виправлення кривизни ніг – зовсім відмовитися від малюнка, вибираючи однотонні колготки чорного, сірого або темно. -коричневі квіти або колготки з дрібним абстрактним малюнком. В даному випадку ноги вирівнювати слід за допомогою взуття та одягу. У випадку з високим взуттям варто уникати чобіт, що облягають. Зверніть увагу на чоботи з широкими халявами. Додають об’єм до ніг товсті гетри або гольфи трохи приспущені до верхнього краю халяви чобіт. З взуттям (особливо з “широкими” чоботями) одягайте однотонні колготки або колготки з дрібним орнаментом в тон чоботям.

Смотрите колготки в Интимо:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.