Найкращий варіант для зимових холодів

За вікном зима, тож навіть холодолюбному чоловікові варто було б утеплитися. У цьому йому допоможе термобілизна. З ним Вашому чоловікові не будуть страшні навіть люті морози. “_blank”>

Термобілизна – це вироби з тонкої, але щільної тканини, яка допомагає зберігати тепло. До асортименту входить футболка-лонгслів, труси-боксери, кальсони, а також шкарпетки. Таку білизну можна не тільки одягати на спортивні заходи чи зимову рибалку, а й носити щодня. Під одягом воно практично непомітне. Завдяки спеціальній структурі, тканина не просочується потім, завдяки чому Ви не замерзнете навіть приекстремально низьких температурах.

Як правильно вибрати чоловічу термобілизну?

При виборі чоловічої термобілизни, перш за все, слід звертати увагу на матеріал. Залежно від тканини, виробники пропонують такі види термобілизни:

  • синтетична білизна, виготовлена з поліестеру, поліпропілену або еластану, практично не вбирає піт і добре зберігає тепло. Можна розраховувати, що воно не витягнеться після прання;
  • синтетична тканина з додаванням натуральної вовни. Така термобілизна добре тримає тепло і набагато екологічніша за попередній варіант. Однак процес поглинання поту буде проходити набагато повільніше;
  • бавовняна або вовняна тканина. Така термобілизна повністю екологічна,проте, легко просочується потім, дозволяючи тілу мерзнути.

За кількістю шарів виділяють одношарову, двошарову та тришарову білизну. Перше призначене для повсякденного носіння, з двома шарами – підійде для занять спортом, останнє створено для екстремальних умов, наприклад, сорокаградусного морозу.

Чоловіча термобілизна також може відрізнятися за моделлю, кроєм та кольором. Тут уже треба враховувати особисті уподобання чоловіка. Проте є й загальні рекомендації. Наприклад, термобілизна для холодної погоди має бути достатньо вільною, щоб не обмежувати рухів, і бути пошито без грубих швів, які можуть натирати тіло. Вовняна білизна може колотися, якщо вона не виготовлена з вовни мериноса.

Де здійснити покупку?

Широкий асортиментчоловічої термобілизни Ви зустрінете в інтернет-магазині “Інтимо”. Тут Ви можете підібрати комплект виходячи з різних характеристик. Щоб зв’язатися з нами, слід зателефонувати за телефоном, вказаним на нашому сайті. Що важливо, ми пропонуємо послугу безкоштовного обміну товару, якщо він Вам з якихось причин не підійшов. У Києві можна скористатися послугами кур’єра або забрати термобілизну самому в нашому магазині. Якщо Ви бажаєте зробити своєму чоловікові подарунок до певної дати, Ви можете скористатися відкладеною доставкою. У цьому випадку ми відправимо товар трохи пізніше, до 2 тижнів з моменту замовлення.

Купуйте найкращу білизну в інтернет-магазині “Інтимо”!

Выбирайте термобельё в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.