Як правильно прати махровий халат

Хіба можна уявити собі більш зручний, теплий та затишний вигляд домашнього одягу, ніж махровий халат. Напевно, в гардеробі кожної жінки знайдеться парочка таких дрібниць, в які приємно укутатися після розслаблюючої ванни. Тільки ось махровий халат потребує особливого догляду. Почнемо з того, що всі махрові вироби і халати не виняток вимагають делікатного прання. Оскільки сьогодні рідко зустрінеш господиню, готову прати речі вручну, у цій статті говоритимемо про те, як правильно прати махрові халати в пральній машині, щоб довше зберегти їхній розкішний зовнішній вигляд.

зелений халат

Практичні поради:

  • Найголовніше – правильний вибір режиму прання Тільки делікатне прання та температура не вище 50 градусів В ідеалі, в барабан машинки не потрібно завантажувати з халатом ще якісь речі, але якщо вже так сталося, то простежте, щоб на них не було ніяких декоративних дрібниць, які можуть пошкодити нитки махри.

  • Щодо миючих засобів, тут переслідуємо те ж правило – делікатність.Намагайтеся використовувати тільки рідкі порошки і наливайте кошти трохи менше, ніж це зазначено на упаковці. , що халат не відстирається, просто він не буде перевантажений миючим засобом, який може забиватися у ворсинки.

  • Не забувайте про спеціальніпом’якшувальні засоби – кондиціонери для полоскання. Махрові вироби дуже вдячно реагують на таку продукцію – махра стає м’якшою, пухнастою, а не жорсткою та збитою. До речі, якщо ви любитель народних рецептів, спробуйте у відсік для кондиціонера додати трохи солі. Кажуть, що такий прийом допомагає повернути навіть збитій махрі колишню м’якість та пухнастість.

  • З приводу віджиму існують різні рекомендації. Одні досвідчені господарки стверджують, що відразу після полоскання халат потрібно витягати з барабана. Інші впевнені, що можна вибрати щадний режим віджиму на невисоких обертах. У цьому випадку не завадить використання спеціальних кульок для розпушування махри або пуху. Їх можна купити у багатьохмагазинах з розряду «все для дому». Якщо ви «посадили» на махровий халат пляму, постарайтеся одразу ж запрати його. Із застарілими плямами можна спробувати боротися кисневими відбілювачами, дотримуючись інструкцій на упаковці. Ці ж засоби можна використовувати для відбілювання самого халату. .jpg”>білий халат

Сподіваємося, наші поради допоможуть вам зберегти первозданний вигляд ваших махрових халатів якомога довше.

Вибирайте халати в Intimo:

>

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.