Як правильно прати бюстгальтер

Кожній дівчині хочеться довше зберегти привабливий зовнішній вигляд своєї спідньої білизни, особливо якщо це дорогий гарний бюстгальтер. Звичайно, в ідеалі бюстгальтери краще прати вручну з м’якими миючими засобами. Але, якщо немає часу, то, дотримуючись простих правил, можна випрати ліфчик і в пральній машинці, зберігши його первозданну форму. Для цього вам знадобиться:

  • Застебнути всі гачки та застібки на бюстику, щоб вони не чіплялися за інші речі та не пошкодили мереживо на виробі.
  • Покласти бюстгальтер у спеціальну сітку для прання нижньої білизни, щоб захистити тканину ліфчика від тертя про барабан та інші речі.
  • Використовувати м’який миючий засіб, наприклад, спеціальний рідкий гель для прання спідньої білизни в машинці.
  • Увімкнути делікатнийрежим прання на машинці
  • Виставити температуру не вище 40 градусів, в ідеалі – 30 градусів, оскільки гаряча вода може послабити еластичність матеріалу на бюстгальтері.
  • Не встановлюйте режим віджимання, інакше чашки ліфа можуть деформуватися.
  • Як тільки цикл прання завершиться, відразу дістаньте бюстгальтер, злегка промокніть його рушником, але не викручуйте. Якщо чашки у ліфчика формовані, акуратно розправте, надавши їм первозданну форму, і повісьте бюстгальтер сушитися.

білий ліфчик

Як відбілити бюстгальтер, не пошкодивши делікатні тканини та мережива

Нерідко білий бюстгальтер через часте прання втрачає свою білосніжність і стає неприємносірого кольору. Як повернути виробі початковий відтінок? Для делікатного відбілювання можна використовувати покупні новомодні засоби, і перевірені домашні рецепти. Давайте ознайомимося з деякими з них докладніше:

  • Кисневий відбілювач

Налийте в ємність теплої води та додайте туди невелику кількість кисневого відбілювача, який можна купити у будь-якому магазині побутової хімії. Потім у готовий розчин покладіть бюстгальтер та залиште його на 8 годин. Найкраще робити це на ніч, щоб зранку відразу прополоскати білизну під проточною водою і простягати з миючим засобом для нижньої білизни. Соду, сіль і порошок

В ємність із теплою водою додайте 2 столові ложки солі, 3 столові ложки соди та трохи прального порошку для білих речей. Дочекайтеся, поки всеінгредієнти розчиняться, і зануріть у розчин свій бюстгальтер на 20 хвилин. Потім прополосніть добре під проточною прохолодною водою і просушіть виріб. засіб відбілювання для тонких тканин. У літрі води розведіть 2 столові ложки перекису водню і зануріть туди білизну на кілька годин. Потім простягайте бюстгальтер, і ви здивуєтеся, наскільки білою стане тканина. Цей спосіб простий і не шкодить волокнам, тому його можна використовувати досить часто. jpg”>мереживний білий ліф

Сподіваємося, наші поради виявляться вам корисними і допоможуть зберегти білосніжність і первозданну красу вашого улюбленого бюстгальтера.

Вибирайте бюстгальтери в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.