Як правильно носити гетри

Спочатку гетри використовувалися як аксесуар у спортивному одязі. Наприклад, балерини надягають гетри під час тренувань, щоб після розігріву м’язи залишалися в теплі та тонусі. Гетри активно використовуються танцюристами, фігуристами, лижниками, також гетри є обов’язковим атрибутом футбольної та хокейної форми. Гетри давно перестали бути спортивним аксесуаром. Сьогодні гетри це елемент одягу, що дозволяє зберегти ноги в теплі і зробити образ більш жіночним та романтичним.

гетри це елемент одягу

На питання як правильно носити гетри чи гольфи немає чіткої відповіді чи правил. Дані аксесуари слід підбирати під комплект одягу та взуття, під час року та індивідуальні особливості фігури. Тренд на багатошаровість одягу дозволяє складати комплекти одягу і маніпулювати ними в залежності від сезону або призначення. Пізньої осені або навіть взимку під хутряну безрукавку, кожушокабо парку, ви можете вдягнути літню сукню, туфлі на каблучці (або чобітки) і в’язані гетри . Обов’язково при цьому врівноваживши образ додатковими аксесуарами, наприклад рукавичками або довгими рукавичками, мітенками (рукавички без пальців), шапочкою або шарфиком. Також доповнити образ можна стильною біжутерією: масивними металевими або дерев’яними прикрасами, великими намистами та інше. Також аксесуари можна розділити на зимові, демісезонніта літні. Для зимових характерна щільна в’язка, у складі може бути тепла вовняна або бавовняна нитка, симпатично виглядають теплі гетри з помпонами або пензликами. Літні гетри виконані в основному із синтетичних тканин, можуть бути різної текстури, з малюнками, візерунками, декоровані намистинками, камінням, стрічками тощо.

Гетри чудово виглядають із взуттям на підборах

Гетри поєднуються з вузькими джинсами, короткими шортами та комбінезонами, спідницями, легінсами, легкими та в’язаними сукнями, туніками, з бриджами, із завуженими брюками. Гетри чудово виглядають зі спортивним взуттям, з взуттям на підборах або танкетці, з ботильйонами, напівчобітками, чоботами, ботфортами, туфлями, унтами і уггами.

Для тих, хто хоче подовжити ноги, рекомендується підбирати гетри в тон взуття, також актуальні гетри з вертикальним малюнком, що візуально витягає довжину ноги. Для худих ніг рекомендовані щільні в’язані гетри з горизонтальним малюнком, що робить ногу ширшою. Залежно від індивідуальної будови ніг, вибирайте варіант, який вам найбільше підходить. Кольорова гама гетр теж не має строгих канонів. У спортивному стиліможна наголосити на яскравих строкатих гетрах. Вибір гетр для образу в стилі casual більш стриманий. Вибираючи колір гетр орієнтуєтеся на загальну колірну гаму та колір взуття. Якщо колір гетр кардинально відрізняється від загальної гами кольорів, доповнюйте образ аксесуарами в колір гетр. Гетри зроблять ваш образ романтичним, милим і по-домашньому затишним. Одягніть повний комплект одягу та аксесуарів, в якому ви збираєтеся у світ, встаньте перед дзеркалом та враховуючи наші поради експериментуйте, та вибирайте той варіант, у якому ви почуваєтеся найбільш комфортно та невимушено.

Смотрите гетры и гольфы в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.