Боді

Жіночий боді – це один із найвитонченіших та універсальних видів одягу, який так подобається жінкам і викликає певні почуття у чоловіків. Даний елемент гардеробу, залежно від крою та типу тканини, можна одягати під шорти, спідницю чи діловий костюм, а деякі моделі можуть навіть замінити купальник. З довгим рукавом, з коротким або без нього, вовняні, еластичні, повітряні з легкого мережива – це далеко не все, що можна знайти на віртуальних прилавках магазинів.

Надягаючи боді, Ви будете завжди впевнені, що частина спини, що оголилася, при нахилі непродемонструє оточуючим спідню білизну, що часто трапляється з одягом, який має занижену талію. Якщо Ви – офісний працівник, то боді у вигляді сорочки стане справжньою знахідкою, яка не виповзе з-під штанів чи спідниці, і завжди буде акуратно виглядати.

Як правильно носити боді з нижньою білизною

Коли Ви купуєте боді як нижню білизну, то до таких моделей, звичайно ж, не потрібне доповнення у вигляді бюстгальтера або трусиків. Якщо ж у Вашому гардеробі присутні боді, які Ви носите на роботу чи спортивний зал, тоді під них обов’язково потрібно одягати спідню білизну.

«Intimo» Ви знайдете різноманітну білизну, купальники, боді та інші елементи жіночої та чоловічого гардеробу. Купувати в «Intimo» зручно завдяки продуманому інтерфейсу сайту, а також послузі «Виїзна примірювальна», яка пропонується за мінімальну плату. Замовляючи цю послугу, Ви зможете приміряти одяг, що сподобався, не поспішаючи, в комфортній для себе обстановці.

Магазин надає форму оплати з відкладеною датою, термін якої складає 14 днів з дня замовлення. Така послуга буде дуже доречною у випадку, коли проходить розпродаж, а до зарплати ще кілька днів, або Ви у від’їзді і не маєте можливості оплатити покупку відразу. При цьому товар гарантовано бронюється, а його вартість у разі закінчення розпродажу або підвищення ціни не зміниться.

Выбирайте боди в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.