Види комплектів нижньої білизни

Акуратний одяг, красивий манікюр, доглянуте волосся та шкіра, трусики та бюстгальтер одного кольору надають впевненості жінці у будь-якій ситуації. На роботі, в роздягальні спортзалу, вдома, в ресторані, на вечірці приваблива білизна допоможе почуватися красивою.

Важливо підібрати свій комплект нижньої білизни для кожного випадку:

  • спортивний – для занять фітнесом, йогою, танцями та іншими активностями;
  • повсякденний – безшовні нейтральних кольорів, який буде непомітний під одягом;
  • еротичний – для флірту та спокуси.

Купуйте виріб гарної якості з “дихаючих” матеріалів. Воно не повинно викликати подразнення або натирати шкіру. Вибирайте бюстгальтер з надійними кріпленнями та застібками. Слідкуйте, щоб комплект був потрібного розміру.

Рекомендації щодо вибору комплектів нижньої білизни для кожного випадку

До кожного з видів білизни пред’являються свої вимоги до складу тканин, якості деталей та швів, обробки.

Спортивна білизна має складатися з натуральних волокон та тканин, які добре відводять вологу. Очікується, що він не сковуватиме руху, розстібатиметься під час занять. Топи повинні фіксувати груди. Такий одяг часто стирають, тому тканина не повинна линяти та деформуватися під час цієї процедури. При інтенсивних навантаженнях краще придбати компресійну білизну.

Повсякденний комплект має бути непомітним, але створювати красивий силует. Зазвичай це гладкі безшовні моделі бежевого, чорного або білого кольору. На такій білизні краще не економити, адже вона гасатиме щодня. Повсякденні комплекти мають бути зручними, практичними. Для них краще підійдуть трусики сліпи та бюстгальтери з кісточками, які тримають форму. Для великих грудей краще вибрати моделі на широких бретельках. >

Комплекти для особливих випадків часто виконані з мережива, можуть бути доповнені поясом для панчіх. Тут дозвольте собі будь-яку форму трусиків, бюстгальтера, бралета, бюстьє. Головне, щоб виріб підкреслював переваги, приховував недоліки таподобалося. Колір може бути будь-яким, хоча популярністю користуються чорні, білі та червоні моделі. noopener” target=”_blank”>

Де придбати якісну спідню білизну

Великий вибір комплектів можна побачити на сайті intimo.com.ua. У каталозі представлені моделі виробників із 20 країн. Популярністю користуються бренди з Італії, Франції, Англії, Румунії, Польщі. Можна підібрати товар для кожного випадку. Є комплекти з різноманітними фасонами трусиків та бюстгальтерів. Можна вибрати спортивні, повсякденні та святкові варіанти.

Щоб виріб служив довго необхідний правильний догляд. Уважно вивчіть інструкцію на етикетці. При правильному користуванні комплект буде радувати 3-5 років.

Выбирайте красивые комплекты в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.