Як підібрати колготки за розміром

Жіночі колготки роблять ніжки стрункішими і звабливішими. При виборі колгот головне вгадати з розміром, тоді колготки будуть ідеально сидіти на нозі, не сповзати і не рватися за найменшої зачіпки. Поговоримо про те, як вибрати колготки за розміром і що для цього необхідно.

Як підібрати колготки

Невелика порада, якщо вас влаштовуєтой чи інший виробник, ви задоволені якістю колгот та різноманітністю асортименту, залишайтеся постійним покупцем даної торгової марки і тоді проблем з розміром у Вас ніколи не виникне. Якщо ви вперше купуєте колготки цього бренду, звертайте увагу на розмірну сітку, яка розташована на упаковці. Розмір жіночих колготок залежить від декількох параметрів: зростання, ваги та обсягу стегон. Розміри можуть змінюватись від 1 до 6 або позначатися латинськими літерами: S, M, L, XL. Багатовиробники пропонують свою розмірну сітку, тому розміри можуть збігатися. Щоб вгадати розмір потрібно знати свої параметри. Для цього необхідні сантиметрова стрічка, будівельний метр, ваги та олівець. >. Якби ви були Робінзоном Крузо вам потрібно було б стати біля пальми і попросити П’ятницю з мачете зробити зарубку чітко поверх вашої голови. Але так як ми живемо в теплих і затишних квартирах, нам знадобиться будівельний метр і олівець, якпомічника можете взяти свою подругу чи чоловіка. Цікавий факт, зростання рекомендується вимірювати вранці, тому що під час дня, як стверджують вчені, через фізіологічні чинники людина стає на кілька сантиметрів нижчою. Мірити своє зростання потрібно босоніж. Притулитеся до стіни або дверного одвірка, випрямитеся, підтягніть коліна, спину, підборіддя має бути паралельно підлозі. Ваші п’яти, сідниці, лопатки і потилицю повинні стосуватися стіни.товстому палітурці, по верхній точці вашої голови. Книга або дощечка повинні бути строго в горизонтальному положенні до підлоги. Зробіть позначку олівцем у верхній частині книги. Відійдіть від стіни, прикладіть книгу чітко по зазначеній лінії верхньою частиною, і зробіть позначку нижньої лінії книги. Візьміть будівельний метр і виміряйте відстань від підлоги до нижньої позначки. Це і буде ваше точне зростання.

Рекомендації з підбору колгот

Як правильно виміряти обсяг стегон. Для цього вам знадобиться сантиметрова стрічка. Встаньте рівно, з’єднайте п’яти разом, ноги та сідниці розслаблені. Не натягуючи стрічку оберніть її навколо стегон (стрічка повинна бути горизонтальна підлозі), охоплюючи частини сідниць, що найбільш виступають, і зніміть мірки. Як виміряти вагу. Вагу найкраще вимірювати вранці натщесерце, після ранкового маціону та відвідування туалету. Розмірна сітка невимагає лише точних показників ваших параметрів. Але знати свою точну вагу, зростання та обсяг стегон завжди корисно. Отже, дізнавшись свої показники, ви можете сміливо приступати до розрахунків вашого розміру колгот. Повернемося до розмірної сітки, яку пропонує виробник. Знайдіть показники, які відповідають вашим параметрам. Проведіть лінії, точкою перетину ліній буде розмір. Якщо точка перетину знаходиться на стику розмірів, віддайте перевагу більшому розміру. Правильнопідібравши розмір ви почуватиметеся комфортно, а ваші ніжки в колготках будуть акуратними і бездоганними. Насамкінець пропонуємо вам розмірну сітку італійської торгової марки Trasparenze, яка поєднує в собі високу якість, стиль та екстравагантність.

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.