Як підібрати колготки до сукні: поради стилістів

Виявляється, колготки – дуже підступний елемент жіночого гардеробу. Варто неправильно підібрати колір або візерунок колготок, як весь продуманий до дрібниць образ втратить свою гармонійність. Якщо ви належите до тих модниць, які люблять носити сукні, слід звернути особливу увагу на те, які колготки ви вибираєте для того чи іншого вбрання. Давайте подивимося, що з цього приводу нам радять стилісти та гуру сучасної моди.

  • Якщо не знаєте, які колготки вдягнути, не мудруючи лукаво, можна сміливо вибирати класичні моделі тілесного кольору. Фокус у тому, що такий варіант по праву вважається універсальним, оскільки безпрограшно поєднується з будь-якими сукнями та будь-яким взуттям, створюючи ефект матової шкіри.

темно-сірі колготи

  • Раз і назавжди забудьте про блискучі перламутрові колготи, які виглядають не тільки не модно, але ще й жахливо пішло. Вибираючи тілесні колготки під сукню, віддавайте перевагу матовому відтінку, наближеному до тону вашої шкіри.
  • Якщо ви хочете одягти трикотажну сукню, що облягає, зупиніть свій вибір на тонких безшовних колготках, інакше шви будуть виділятися під тонкою тканиною сукні, що виглядає не дуже естетично.
  • Вибираючи колготи до сукні, запам’ятайте, що білі

    повнять. Якщо ви хочете досягти ефекту струнких ніжок, надягніть коричневі, чорні або темно-сірі колготи.

кольорові моделі колготок

  • Якщо душа просить експериментів з колготками, прикрашеними малюнком або орнаментом, врахуйте ,що комбінувати їх краще з однотонними сукнями, щоб не перевантажити образ і не виглядати безглуздо. між собою – це не означає, повторювали один одного, а скоріше – доповнювали. /31.jpg” target=”_blank”>кольорові колготки
    • Вдягаєте сувору сукню? Тоді відкладіть убік колготки. з візерунком або колготи у сіточку – діловий стиль не допускає таких вольностей. До офісного вбрання краще підібрати колготи нейтрального кольору звичайної матової текстури. ” target=”_blank”>колготи нейтрального кольорузвичайної матової текстури
      • Вечірній вихід у маленькій чорній сукні цілком можна ризикнути доповнити колготками зі стрілками або вертикальним малюнком, що візуально подовжує ніжки.
      • >

      жіночі колготки з малюнкоммодні колготки На подвір’ї весна: надихайтеся та носите красиві сукні, завершуючи look правильно підібраними модними колготками!

      Выбирайте колготки в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.