Як носити мереживну білизну і не шкодувати про це?

Зображуючи приготування Попелюшки до балу, і кінорежисери, і мультиплікатори лукавили. Бідолашному в першу чергу потрібно було зовсім не сукню. Чому? Та тому що всі магічні перетворення із просто дівчини на казкову принцесу (або королеву) починаються саме з білизни. Ніхто не бачить якого саме, але за традицією вважається, що мереживного.

Проведіть експеримент: одягніть будь-яку річ із мереживом, навіть із найменшою вставкою. Запевняю, ви вийдете з примірювальної іншою людиною. Ви навіть посміхатиметеся особливо. Загадково, як Венера з картини Ботічеллі. З тією різницею, що на вас буде одягнений бюстгальтер. Або навіть цілий комплект.

Саме складне в процесі купівлі мережива — це, мабуть, знайти якісне. Чого приховувати, ми часто намагаємося вибирати дешевші варіанти, наприклад, у наметах на ринках. А там із мережив відшукати можна тільки чудову турецьку синтетику, багату на колірній палітрі, але дуже жорстку на дотик. У трусиках з таких матеріалів ви ще сяк-так переживете один романтичний вечір. Але щоденне носіння перетворить знаряддя спокуси на знаряддя тортур. З мереживним бюстгальтером справа простіша, алене на багато. Тканинна підкладка в чашках (іноді дійсно бавовняна!) вбереже ваші груди від натирання. Зате жорсткий мереживний декор дасть знати всім навколо. Майстри роблять на совість – часом ажурний візерунок проглядається навіть через светр. Втім, рельєфним мереживом відрізняються і деякі дорогі італійські моделі – така фішка, нічого не вдієш.

Мораль така: якщо ви налаштовані саме на мереживну білизну, постарайтеся приміряти її довше. Зазнавши дискомфорту в перші кілька хвилин у примірювальній, не сподівайтеся, що потім білизна «всідеться» або”притерпиться”. Це якраз той випадок, коли любов має бути з першого погляду… у сенсі дотику.

Отже, ви все-таки придбали ажурне диво від вітчизняного чи зарубіжного дизайнера. Тепер у вашій шафі оселився маленький мереживний монстрик, що вимагає особливогодогляду.

По-перше, прати таку білизну потрібно тільки вручну. Забудьте про сильнодіючі порошки і гелі – вони занадто агресивні для мереживного полотна. Деякі б’юті-блогери радять використовувати для прання шампунь — у ньому точно немає ніяких фосфатів і абразивів. В принципі, логічно: ми не укладаємо в мереживних трусиках цемент і не працюємо з гудроном, отож відпрацьувати якісь особливі плями нам не потрібно. А ось освіжити білизну – інша річ.

А ось під класичні офісні костюми мереживна білизна йде на ура. Пряма спідниця-міді і в міру облягаючий піджак не викличуть у навколишніх підозр, що ви хвалитеся обновкою від Leilieve, Marc & Andre, а то й зовсім Victoria Secret! Питання нелегке, враховуючи повальне захоплення денімом. Джинси переслідують нас на сторінках глянцю, на вітринах магазинів та у каталогах. Просто грішно пропустити нову модель! З іншого боку, знімки моделей у негліжі з мереживом переслідують нас неменш активно. Нічого страшного, якщо два ці маст-хеви перетнуться в одному образі. -367×550.jpg” alt=”” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-5767″ />

А ось де мереживній білизні дійсно не місце, так це на тренуванні . Причому на будь-хто. Навіть якщо ви не мучите себе тренажерами, а освоюєте сучасний танець, краще, якщо трусики на вас будуть не «парадні», а звичайні гладкі. Щодо бюстгальтера, то він має бути лише спеціальним — спортивним. Брендова модель з мереживним декором не тільки заважатиме вам, але й втратить презентабельний вигляд від активних занять.

Чи підійде для сну?

Творцібілизни докладають усіх зусиль, щоб ми бачили еротичні сни 364 дні на рік (і один день на вихідний). Виною всьому колекції для дому та сну. Це різноманітні піжами та нічні сорочки – і короткі, і довгі. Як показала практика, останні можуть бути не менш сексуальними. Але, звичайно, такі моделі не зроблені повністю з мережива, і відрізняють вигадливі вставки на грудях та по подолу. Особливо пікантно виглядає, якщо широка мереживна стрічка піднімається знизу вгору, до стегна, вздовж розрізу. Врахуйте, що за візерунком стежить не лише ваш погляд, а й вашого коханого. І не біда, що все закрито: чоловік уже сам усе розглянув та розставив потрібні акценти. До речі, такізапаморочливі моделі можна знайти в українсько-словацького бренду Suavite. jpg” alt=”” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-5768″ />

В окрему категорію варто винести легкі, як пір’їнка, пеньюари, які фільтри інтернет- магазинів зараховують до нічнушок. Мереживо в таких моделях, як правило, багато, тому що саме воно і виконує функцію, що прикриває. Його нашивають на павутинку в найбільш пікантних місцях:

  • на грудях;
  • з боків (що іноді дозволяє скоригувати фігуру).

Інший варіант – мереживні вставки в тих “важкодоступних” місцях. Контраст з непрозорою основою діє на протилежну підлогу навітьсильніше, ніж валеріанка на котів. Питання в іншому: чи вдасться вам виспатися за такого ажіотажу?

Якщо ви фанатієте від мережива, але дотримуєтеся золотої середини, раджу зупинитися на моделях, де декор нашитий безпосередньо на тканину. Чудовим варіантом будуть нічнушки з віскози зі скромною ажурною смугою на грудях. Віскоза за ціною доступніша за той же натуральний шовк, у якому рекомендують спати вчені (через його ефект кондиціонера) та естети (бо… ну ви тільки подивіться на ці сорочки!) З віскозою також охоче працюють українські компанії —чим не привід підтримати вітчизняного виробника?

Коли заходить мова про мереживо, всі чоловіки відразу згадують про пояс з панчохами. Причому обов’язково чорного чи червоного кольору. Жінки в цьому плані набагато сентиментальніші — вони затримують погляд на білих. Ще б пак: якраз такі підійдуть під весільну сукню, а потім — і під пеньюар для першої шлюбної ночі.

І в цій битві еротики з романтикою перемагає сильнийстать. Чорний був і залишається універсальним кольором у всіх сферах моди. Скільки б не привчали нас модельєри до яскравих відтінків, хоч би скільки соромили за похмурі образи, переважна більшість одягу і у повсякденних, і у вечірніх колекціях — все одно темних тонів. Логічно, що одягати під все це добро краще темну білизну. І чорне зустрічається частіше, оскільки йде до всього (чого не скажеш про більш вимогливий синій або відтінок гіркого шоколаду). З мереживом та сама історія: саме чорна ажурна білизна вже не перше десятиліття знаходиться на тонкій межі суворої класики та підкресленої сексуальності.

З іншого боку, якщо ви віддаєте перевагу іншому кольору, вас ніхто не зможе змусити носити вічну класику. Апельсиновий відтінок бадьорить, м’ятно-зелений – заспокоює. А який грандіозний бойовий настрій вам може забезпечити червоний комплект під звичайнісінький діловий костюм! Головне, щоб про вашу секретну мотивацію знали тільки ви. Ну й у перспективі ваш чоловік. І, звичайно, консультант, який допомагав вам у пошуку. До речі, пошукати відповідні моделі можна тут: https://www.intimo.com.ua/catalog/1/kruzhevnoe-zhenskoe-nizhnee-lingerie.

Вдалих вам покупок та натхнення,

> Ваша Капризуля

Выбрать кружевное бельё в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.