Як вибрати чоловічий халат на подарунок

Якщо ваш коханий чоловік вважає, що як домашній одяг чоловічий халатмає право на існування, і не зараховує його до категориз чисто жіночих примх, тоді в наближенні свят, ламаючи голову над вибором подарунка, чому б не доглянути солідний, зручний і по-справжньому чоловічий лазневий халат. Чоловіки не такі загадкові натури, як жінки, тому з вибором особливих проблем виникнути не повинно. Ось вам кілька цікавих ідей того, який халат краще вибрати і як його правильно подати.

Якщо ваш чоловік любить після важких буднів прийняти розслаблюючу ванну, порадуйте його невеликим сюрпризом. Приготуйте спеціальний склад дляванни, додайте туди піну із запахом хвої чи іншої ефірної олії, який віддає перевагу вашому коханому. А коли процедура підійде до завершення, здивуйте коханого, запропонувавши закутатись у новенький, неймовірно м’який махровий халат, який ви купили спеціально для нього. Вибирайте махровий халат солідної довжини та бажано нейтральних відтінків – чорний, темно-синій, шоколадний, кавовий або бежевий.

  • З легкою парою

Якщо ваш коханий, а може, брат чи тато, одним словом, близький вам чоловік, любить ходити з друзями в сауну або лазню, тобанний халат з бамбука або натуральної бавовни доведеться якраз до речі. Ці матеріали відмінно вбирають вологу, мають високі антисептичні властивості, та й виглядають цілком лаконічно для чоловічої брутальної компанії. У цьому випадку з кольоровою гамою також краще не експериментувати, тим більше, що рідкісний чоловік захоче вдягати в лазню на зустріч із друзями халат яскравого забарвлення.

банний халат

  • Для тих, хто в тренді

Якщо ваш юнак знається на моді і розуміється на дорогих речах, піднесіть йому домашній халат з натурального шовку. Не бійтеся, що в такому вбранні він будевиглядати дивно, навпаки, у чоловічих колекціях представлено багато цікавих домашніх халатів із шовку, які виглядають і привабливо, і брутально одночасно. У такому халаті ваш коханий буде схожий мінімум на східного шейха. Що стосується кольору, навіть найзапеклішим модникам, краще не переходити кордону і вибирати типові чоловічі кольори – коричневий, темно-зелений або темно-синій, бордовий, чорний або сірий.

халат з шовку

І не забудьте, що чудовим доповненням до подарункового комплекту будуть тапочки та м’який банний рушник у тон халата – таким речам завжди знайдеться застосування!

Вибирайте халати в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.