До чого призводять інтенсивні тренування без спортивної білизни

Займаючись спортом, йогою або фітнесом, у залі або на свіжому повітрі – кожен прагне зробити свою фігуру ідеальною. Будь-яким видом спорту ви займаєтеся, головне розуміти, що в здоровому способі життя важливі не тільки тренування і харчування, але і правильне екіпірування – відповідний одяг, взуття та спідня білизна. Одяг та взуття мають бути комфортними, не натирати та не сковувати рухи. Спортивна білизна повинна бути гігієнічною, добре вбирати вологу і виконаною з дихаючих матеріалів.

спортивна білизна з дихаючих матеріалів бюстгалтер

Які фактори негативно впливають на форму та пружністьжіночих грудей

  • Різкі перепади ваги. Насамперед у періоди до і після пологів, друге – радикальні способи схуднення: дієти, голодування.
  • Куріння. Брак кисню в крові порушує кровообіг, зв’язки втрачають еластичність, внаслідок чого деформуються груди.
  • Неправильне харчування. Нестача вітамінів у раціоні та надлишок шкідливих речовин – негативно впливають на форму та пружність грудей. Рекомендовані групи вітамінів A, B, C, E. Не рекомендується зловживати шоколадом, кавою та чаєм.

До чого призводять заняття спортом без спортивного бюстгальтера

  • схуднення та деформація грудей
  • обвисання та зниження пружності грудей
  • розтяжки на грудях
  • захворювання молочних залоз

Інтенсивні тренування у звичайному нижній білизні деформують груди, а на відновлення доведетьсявитратити досить тривалий час. Спортивний бюстгальтер пом’якшує динамічні навантаження при стрибках та бігу, усуває коливання грудей, попереджає розтяжки та обвисання грудей, рекомендований для здоров’я. Якщо у вас ще немає спортивного бюстгальтера – не тягніть із покупкою. Ваше здоров’я у ваших руках.

Спортивна білизна відрізняється від звичайного спеціальним кроєм та матеріалами, розрахованими на активні рухи та частию експлуатацію. Спортивні бюстгальтери нагадують топики. Оснащені вентиляційними вставками на боках та спеціальними сітчастими вставками на спині та у верхній області грудей. Широкі бретельки, топи-борцювання, міцні застібки – забезпечують надійну фіксацію. Еластичні матеріали та спеціальні ущільнені філіжанки – підтримують груди та синхронізують рухи грудей з рухами тіла. Матеріалдобре вбирає вологу, тримає форму, швидко сохне і не деформується, має високу зносостійкість. Подібні якості (гігроскопічність, еластичність) мають спортивні трусики. Вибирайте трикотажні трусики, моделей сліп та шортики. Категорично не рекомендуються стрінги.

спортивні трикотажні трусики модель сліп вид спереду спортивні трусики модель сліп заднього виду Спортивнібюстгальтери – необхідний атрибут в одязі під час інтенсивних тренувань, таких як біг, інтервальні тренування, функціональні та кардіотренування (тай-бо, зумба, кікбоксинг, капоейра тощо), тренування на кардіотренажерах (бігова доріжка, степпер, степпер /Сайкл), а також всі активні види спорту на свіжому повітрі (біг, волейбол, баскетбол, кінний спорт і т.д.). Якщо ви віддаєте перевагу силовим навантаженням або йозі, в даному випадку також не обійтися без спортивного бюстгальтера.

Залежно від ступеня навантаження та активності вибирайте спортивні бюстгальтери, з відповідним ступенем підтримки.

Ступені підтримки

  • м’яка/легка/light – йога, port de bras, пілатес, стречинг, гімнастика
  • середня/ middle – силова аеробіка, тренування середньої інтенсивності
  • сильна/ high/strong – кардіо, функціональні таінтервальні тренування

Як доглядати спортивну білизну. Прати рекомендується вручну, з використанням м’якого порошку або мильної стружки вода повинна бути не вище температури тіла. Після прання слід вішати спортивну білизну стікати або обережно вичавити в рушник. Не рекомендується сушити спортивну білизну на батареї. Якщо ви займаєтеся інтенсивними видами спорту більше 3 разів на тиждень, рекомендується купувати два комплекти спортивної білизни – це гігієнічно та практично. У даному випадку чергуючи комплекти, білизна матиме презентабельний вигляд і прослужить вам набагато довше.

спортивний бюстгальтер з відкритою спиною спортивний бюстгальтер з відкритими лопатками На закінчення кілька порад про те, які продукти повинні бути в раціоні, щоб зберегти пружну і красиву форму грудей. Якщо ви пропускаєте вечерю, випийте протеїновий (білковий) коктейль.

  • Вранці їжте більше вуглеводів (вівсяну кашу з медом і горіхами), знижуючи їх споживання до вечора нанівець.
  • Не менше 2- х разів на тиждень включіть в раціон їжу багату амінокислотами (червона риба, тріска, оселедець, червоне м’ясо, куряча грудка, зернові, банани, кефір, кисле молоко, сир, яйця, молоко, авокадо, мигдаль, гарбузове насіння, кунжут, ке . Якщо вивегетаріанка – налягайте на сою, горіхи та зернові.
  • Споживання білка в день повинно відповідати вашій вазі – 0,5 грама на 1 кг вашої ваги. зокрема), особливо до вечора.
  • Займаючись активними видами спорту, компенсуйте втрату рідини бутильованою чистою водою без газу. Пийте більше води вранці та вдень, і не захоплюйтесь нею після 7 вечора, щоб уникнути набряклості.
  • Займаючись спортом не забувайте, що груди навіть у спортивному бюстгальтері може худнути. Тому приділяйте увагу вправам на грудні м’язи: великі та малі. Виконуйте вправи комплексно – на низ, верх, внутрішню та зовнішню частину грудей. Ваш розмір грудей не збільшиться, але вправами ви змоделюєте форму грудей, а також зміцните грудні м’язи, плюс триматимете їх у тонусі – відповідно груди будуть пружними і красивими.

    Смотрите спортивное бельё у Intimo:

    Додати коментар

    Ваш адрес email не будет опубликован.