Якого ефекту можна досягти з ущільненою чашкою

Кожній моделі жіночого бюстгальтера властивий індивідуальний крій та додаткові елементи, у комплексі призначені для досягнення того чи іншого ефекту. Бюстгальтери пуш-ап візуально додають об’єм і збирають груди до центру, утворюючи сексуальну улоговину. Бюстгальтери балконет – “виносять” груди вперед, відмінно підтримують груди і розроблені для одягу з великим декольте чи відкритими плечима. Якщо ж ви хочете, щоб ваші груди в бюстгальтері виглядали максимально природно, зверніть увагу на бюстгальтери з ущільненою чашкою .

бюстгальтер з ущільненим філіжанкою

Бюстгальтер з ущільненою чашкою – це золота серединаміж класичним бюстгальтером та моделлю з ефектом пуш-ап. Даний варіант спідньої білизни виконує легку корекцію. Візуально надає грудях більш витончену та округлу форму, згладжує дрібні дефекти. Бюстгальтер із ущільненою чашкою добре підтримує та фіксує груди. При цьому вона знаходиться в максимально природному положенні, що не перешкоджає нормальній циркуляції крові. Бюстгальтер з ущільненою чашкою та широкими бретельками – ідеальне рішення для пишногрудих жінок.

Бюстгальтер з ущільнювачем

Поряд з класичною моделлю, бюстгальтер з ущільненоюфіліжанкою – оптимальний варіант білизни на кожен день. Головне – вибирати бюстгальтер за розміром та відповідно до індивідуальних особливостей грудей. Чашечки повинні набувати форми грудей, а не навпаки. Бюстгальтер не повинен тиснути, терти та залишати червоні смуги на шкірі. Якщо подібні симптоми спостерігаються, рекомендуємо змінити бюстгальтер більш комфортний. Пам’ятайте, що тісний або завдає незручності бюстгальтер може викликати мастопатію. Якщо груди пишна – бюстгальтер повинен мати широкі міцні бретельки. Якщо груди розташовані широко один від одного – звертайте увагу на перемичку між філіжанками, вона повинна бути приблизно такою ж довжиною, як і відстань між грудьми, також важливо, щоб бічні кісточки або шви були розташовані чітко з боків під грудьми, а не на грудях. /span>

бюстгальтер з ущільненою чашкою з мереживом

Бюстгальтер з ущільненою чашкою має масу варіацій. Він може бути закритим або форми балконет. Може йти як з бічними кісточками, так і без них Є моделі зі знімними або вшитими внутрішніми вкладишами, тобто за бажання ви завжди можете додати об’єм за допомогою додаткових аксесуарів, що йдуть в комплекті, є модель на класичних бретельках і силіконових шлейках. великий, щоб підібрати бюстгальтер на кожен день, який буде відповідати індивідуальним особливостям ваших грудей і виробляти бажаний ефект.
Дивіться бюстгальтери з чашкою ущільненої в Intimo: /catalog/informer/?brand=0&cat=8&t=0&num=12&sort=discount” type=”text/javascript”>

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.