Гайд із жіночих подарунків: 12 ідей, які точно порадують її

Що таке «ігри розуму»? Той, хто хоч раз намагався обрати подарунок для важливої жінки у своєму житті, навіть не задаватиме таке питання. Звісно, є багато речей, які б охоче отримала більшість жінок: ефектний одяг, прикраси, сертифікат у SPA тощо. Проте коли ми говоримо про дійсно близьку людину, на «більшість» орієнтуватися якось не хочеться. Презенти — це взагалі така річ, коли потрібно трохи читати думки одержувачки: що саме їй потрібно?

1. Піжама із вмістом шовку
2. Маска для сну
3. М’які домашні капці
4. Сукня-максі oversize
5. Піжама з бамбукового волокна
6. Спортивні легінси або комплект
7. Пляжна сумка у мінімалістичному стилі
8. Кашеміровий шарф
9. Банний халат
10. Бавовняна піжама
11. Теплі шкарпетки
12. Стильні пляжні сандалі

Персоналізований подарунок доведе факт вашої справжньої близькості, про кого б не йшла річ — про подругу, дружину, сестру, матір тощо. А враховуючи події кількох останніх років, варто навіть сказати «доведе близькість у будь-якій ситуації».

Пропоную вашій увазі підбірку ідей подарунків на різний бюджет, що підійдуть для будь-якої жінки у вашому оточенні, будь-якого віку та з будь-якого приводу. До речі, для дарування вам не завжди потрібен особливий випадок, як день народження або День матері. Презент «просто так» завжди сприйметься на ура і, можливо, він виявиться ефектнішим. Втім, давайте обирати разом!

Піжама із вмістом шовку

Шовкові речі за замовчуванням вважаються вибором аристократів. Ще б пак: ця тканина дихає, має кондиціонуючий ефект і, врешті, блищать просто шикарно! А у такій стильній піжамі, гладенькій та ніжній, наче крем для тіла, можна із задоволенням ніжитися хоч цілий день. Особливу увагу раджу звернути на піжами, де вміст шовку складає від 50% до 90%, а решта — нейлон або поліестер. Такі вироби зберігають шовкову приємність на дотик, проте у догляді набагато простіші, ніж речі з чистого шовку. Речі з потрібним вам складом випускають українські бренди German Volf, та Suavite. Вишукані моделі знайдуться також у обмеженій лінійці Anabel Styles від Anabel Arto.

Піжами із вмістом шовку

Маска для сну

Думаю, багато хто в курсі, що добрий сон є одним з найкращих косметичних засобів. І головною запорукою його якості буде дотримання темного режиму. Вчені довели, що наш мозок запрограмований на те, щоб асоціювати темряву зі сном. Так він виробляє більше мелатоніну — гормону, що контролює цикли сну та неспання.

Завісити вікна щільними шторами вдається не завжди: наприклад, у кімнаті з панорамними вікнами, у потязі чи у салоні літака. Інша справа — зімітувати темряву, одягаючи на очі маску. Цей аксесуар може стати цікавим акцентом іміджу жінки навіть коли вона спить: є безліч моделей із кумедними малюнками чи написами, мереживом, вишивкою чи аплікаціями. Ну, а для любительок мінімалізму — однотонні маски з приємною гладенькою текстурою.

І ще маленький бонус: маска захистить шкіру навколо очей від заломів від подушки. Після такого подарунку дивитися вранці у дзеркало буде вдвічі приємніше!

Маски для сну

М’які домашні капці

Навіть якщо за межами дому жінка просто не вилізає з кросовок та черевиків на пласкій підошві, ввечері вона з задоволенням перевзується у капці Ysabel Mora з наповненням, що імітує хутро. Воно стане своєрідним замінником масажу стоп — це абсолютна насолода наприкінці довгого дня! Дизайн можна обрати в залежності від смаку. Хтось любить моделі з відкритою п’яткою, у які так зручно ковзнути вранці, а комусь до вподоби дуті «черевички», які охоплюють ногу, наче мінікокони.

М’які домашні капці

Сукня-максі oversize

Такий подарунок можна назвати багатоцільовим. Адже oversize наразі закріпився не лише у домашній моді, а й у вуличній. Довгі сукні просторого крою з комірами-хомутами або навіть капюшончиками зроблять комфортною будь-яку прогулянку або навіть робочий день. А затишні, приємні на дотик тканини довершать це враження. Для комфортного подарунку вам потрібно шукати моделі, де у складі значиться «віскоза» або «вовна та віскоза». Зокрема варто звернути увагу на продукцію української марки Silence або польської Key.

І ще один важливий нюанс. Прості та водночас акцентні фасони сподобаються жінкам будь-якого віку. Таку обновку можна подарувати також мамі чи навіть бабусі — повірте, вони оцінять.

Сукні-максі oversize

Піжама з бамбукового волокна

У такому вбранні можна не турбуватися про свій вигляд! Адже бамбукові піжами та домашні костюми не лише підходять до будь-якого типу фігури, а й гарантують володарці вдоволений вираз обличчя та розслаблену посмішку. Окрім приємної текстури та здатності красиво драпіруватися, тканина з бамбукового полотна має ряд безумовних переваг. Так, вона є гіпоалергенною та підходить людям з чутливою шкірою. А ще цей матеріал не підлягає впливові бактерій та грибків, а також стійка до вигоряння на сонці, швидко висихає після намокання, дарує приємну прохолоду влітку та зігріває восени.

У пошуках комплектів з чистого бамбукового полотна зверніть увагу на лінійки італійського бренду Effetto.

Піжами з бамбукового волокна

Спортивні легінси або комплект

Ці речі стануть у пригоді тим, хто відвідує тренажерний зал, практикує йогу, пілатес або займається танцями. Еластична вологовивідна тканина робить їх зручними та дозволяє тілу дихати під час будь-якого тренування.

До речі, якщо ви оберете для подарунку комплект, то набільш зухвалі модниці зможуть на його основі створювати навіть повсякденні розслаблені образи. Це вдасться не тільки з чорними, а й з кольоровими або візерунчастими моделями: наприклад, з геометричним візерунком, як у Massana або розфарбованими під мармур, як у Anabel Arto.

 

 

 

 

 

 

 

Спортивні легінси

Пляжна сумка у мінімалістичному стилі

Уявити жінку без сумки, мабуть, так само важко, як уявити кенгуру без кишеньки. У стандартну повсякденну сумочку має вміститися купа життєво необхідних предметів. І пляжна сумка, завдяки її розмірам чудово справляється з цією функцією. Наприклад, із такою текстильною плетеною сумкою Kamoa можна не лише відправлятися на пляж, а й гуляти містом.

Пляжні сумки

Кашеміровий шарф

Шарф від Marc & Andre є досить теплим для зими, але при цьому достатньо легким, щоб носити його і протягом майже усієї весни. А у легку, як павутинка, кашемірову пашміну можна загорнутися і прохолодним літнім вечором — вона пасуватиме до будь-якої сукні.

Кашемірові шарфи

Банний халат

Гарно виглядатиме і як окремий подарунок, і як доповнення, скажімо, для сертифікату у SPA. М’які велюрові халати German Volf, флісовий Key або елегантна модель зі щільного бавовняного трикотажу Lormar навіть вдома забезпечать відчуття відпочинку у п’ятизірковому готелі. 

Банні халати

Бавовняна піжама

Про переваги моделей зі 100-відсоткової бавовни не треба навіть згадувати: ці моделі говорять самі за себе. Кондиціонування тіла під час сну? Будь ласка! Стильны посиденьки за ранковою кавою? Із великим задоволенням!

Думаю, ви зможете здивувати близьку вам жінку сетом ніжно-блакитного кольору з вишивкою у вигляді пір’я від Ora або білосніжним брючним комплектом German Volf.

Бавовняні піжами

Теплі шкарпетки

За останні кілька років шкарпетки пройшли шлях від статусу банального подарунку до оригінального. Треба лишень знати, які саме шкарпетки обирати, щоб ваш презент був особистим! Наприклад, пухнасті шкарпетки Ysabel Mora стануть, мабуть, найніжнішою річчю, яка торкалася ніг одержувачки подарунку.

Теплі шкарпетки

Стильні пляжні сандалі

Хто сказав, що у такому взутті можна ходити лише на пляж? Ці легкі сандалії мають полімерну підошву та верх з екошкіри, що надає їм надзвичайно стильного вигляду. Поєднання застібки-липучки та еластичної шнурівки додає шльопанцям балів у сенсі зручності. Ну, а класична чорно-біла чи червоно-біла гама на вибір робить це взуття стильним базовим аксесуаром на будь-який смак.

Стильні пляжні сандалії

Сподіваюся, ця підбірка надихне вас на дійсно особистий подарунок, який принесе море яскравих емоцій і вам, і жінці, що його отримає!

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.