Блакитний купальник

Бірюзовий, волошковий, небесно-блакитний, блакитний, перванш (барвінок, незабудка) – все це відтінки блакитного. Глибина відтінку варіюється від частки присутності в ньому синього, зеленого, сірого та білого кольорів. Блакитний колір має безліч тлумачень та характеристик. блакитний купальник< /a>

  1. Блакитний колір символізує відразу 2 стихії – воду і повітря. Створює відчуття простору, прохолоди та умиротворення. Характеризує безтурботність, емоційність, спілкування, застосовується в медицині та при лікуванні психічних розладів.
  2. Саме світло-блакитний вважається найжіночнішим кольором, всупереч думці “для хлопчиків блакитний, для дівчаток – рожевий”.
  3. < li>У 17 столітті ІсаакНьютон, займався експериментами в галузі синтезу кольору і музики і першим запропонував переклад музики у світ, започаткувавши науку про музику. Вчений за допомогою призми розклав світло та отримав колірну доріжку, закріпивши за кожним кольором (на основі математичних обчислень) певну ноту. Всі ми знаємо, що існує 7 основних кольорів веселки і 7 музичних нот – по Ньютону ноті “сіль” відповідає блакитний колір. світу.

  4. Блакитна мрія – заповітна, найбажаніша мрія людини.
  5. Блакитна кров – благородне походження. “Блакитних кровей”, отже людина належить до аристократичного, царського роду.
  6. У Мальвіни, персонажа з казки “Золотий ключик або пригоди Буратіно”, було блакитне волосся. Не менш знайомімультфільм “Блакитне цуценя” та пісенька крокодила Гени “Блакитний вагон”. на жіночі купальники та пляжний одяг. блакитний один з улюблених кольорів у дизайнерів Блакитний – найпронизливіший і водночас легкий колір. Купальник блакитних кольорів підходить для будь-якого кольоротипу. При виборі моделі купальника слід враховувати індивідуальні особливості фігури, у цьому випадку купальник на вас сидітиме бездоганно. Один із найактуальніших аспектів корекції фігури – бажання зробити обсяг грудей візуально дещо більшим. Мипропонує кілька прийомів. Зробити легкий акцент на зоні грудей і декольте або вдатися до радикальніших премудростей – вибір залишається за вами. Почнемо із меншого. Короткий декор на ліфі зробить легкий акцент на грудях, тим самим ненароком привертаючи чоловічу увагу. Лаконічний декор на ліфі
    Лаконічний декор на ліфі 2Лаконічний декор на ліфі 3

    Більш жорстким і спортивним натурам припаде до смаку декорування ліфаметалевими кільцями, півкільцями та іншою фурнітурою.

    металеві кільця та інша фурнітура 2

    Від маленьких хитрощів переходимо до таких же непомітних, але ефективніших. Збільшують об’єм грудей ліфи пуш-ап з принтами, малюнками та вишивкою.

    Amarea

    ліфи пуш-ап з принтами, малюнками та вишивкою 2ліфи пуш-ап з принтами, малюнками та вишивкою 3

    Крім ліфів з пуш-ап візуально збільшують обсяг бюста ліфи бандо і твіст бандо. tr>

    збільшують обсяг бюста ліфи бандо та твіст бандозбільшують обсяг бюсталіфи бандо і твіст бандо

    Ідемо далі, ще один спосіб привернути увагу до грудей – верх з горизонтальними смужками, мінімум на тон світліший, ніж основний колір купальника.

    Jolidon

    JolidonJolidon 2

    Ще одна хитрість – гофрований ліф.

    Grimaldi Mare

    гофрований ліф Grimaldi Mareгофрований ліф Grimaldi Mare 2

    Не менш ефективні – вставки світлих тонів на ліфі та колірні градієнти (переходи від світлішого до темнішого і навпаки) Зверніть увагу на фото нижче. Білі вставки в центрі візуально збільшують груди, а темно-блакитні вставки з обох боків візуально звужують об’єм грудної клітини – варіант для типу фігури V і невеликих грудей.

    Lilly

    Білі вставки в центрі зорово збільшують груди На наступному фото світлий градієнт переходить до темного відбоків до центру – створюється ефект збільшення об’єму грудей, а також спини та грудної клітки. Варіант для типу фігури A та маленьких грудей.

    Grimaldi Mare

    Grimaldi Mare Один з найпопулярніших дизайнерських прийомів звернути увагу на зону грудей – рюші та волани на ліфі. Дані моделі особливо рекомендовані для типу фігури A. Ліфи з об’ємним декором не тільки візуально збільшать об’єм грудей, а й відвернуть увагу від “важких” стегон. Два фото нижче чудовий варіант для власниць будь-якого типу фігури з невеликим бюстом.

    Lida

    Об’єм також додає принт у світлий великий горошок. Модель особливо хороша для типів фігури X і H. “noopener”>Об'єм також додає принт в світлий великий горошок Комплекти роздільних купальників з різним кольором верхом і низом моделюють фігуру. Виділити груди допоможуть комплекти з різним кольором низом і верхом, в яких ліф переважно світло-блакитних тонів, а плавки – темніших відтінків.

    Yamamay

    комплекти з різним за кольором низом і верхомкомплекти з різним за кольором низом і верхом 2

    Дуже красиво виглядає поєднання блакитного і темно-блакитного відтінків, з легкими вкрапленнями червоного. target=”_blank” rel=”noopener”>блакитний ліф купальника Комбінація декількох яскравих кольорів на плавках і блакитний ліф привертають увагу і пропорційно розподіляють його на зони стегон ігрудей. Купальник Yamamay Вертикальні смужки витягують силует. На фото нижче – відрядний купальник у біло-блакитну смужку, який не тільки зробить фігуру стрункішою, а й акуратно скоригує проблемні зони – живіт, боки та талію. А ліф халтер “полегшить” об’ємні спину та плечі. Модель є актуальною для власниць фігур типу V і H. rel=”noopener”>ліф халтер Чудово моделюють фігуру діагональні лінії та смужки ялинкою з перспективою від центру до боків.

    Grimaldi Mare

    Купальник Grimaldi Mare Купальник Grimaldi Mare 2 Проблемні зони в нижній частині можна замаскувати за допомогою відрядних купальників, а також роздільних моделей з плавками сліп, шортиками, високими плавками або плавками ретро. Масивні груди утримають ліфи з ущільненими філіжанками або на кісточках, а також ліфи халтер і верх купальника на широких бретельках.

    Si e Lei

    Купальник Si e LeiКупальник Si e Lei 2

    Віддільний купальник буде виглядати не тільки елегантно і жіночно, але і приховає невеликий животик, зайвий об’єм в області талії та боків, розтяжки та шрами після пологів.

    Відрядний купальник приховає невеликий животик 2

    Якщо ви вибираєте купальники для басейну, занять аквааеробікою та плаванням зверніть увагу на злиті спортивні купальникинебесно-блакитний колір. спортивний купальник< /a> А також злиті моделі блакитних купальників з бічними та діагональними вставками, що моделюють силует.

    купальник з бічними та діагональними вставками 2

    І кілька слів про те, з якими квітами блакитний поєднується найкраще. Насамперед із білим кольором. Білі аксесуари або пляжний одяг, панами, капелюхи , сумки або взуття, окуляри у білій оправі, у тандемі з блакитним купальником складають найвиграшнішу партію. Невимушено і зі смаком виглядає поєднання блакитного з синім, які є спорідненими кольорами. Фісташковий і кораловий – не претендують на домінування кольору, доповнюють блакитний колір купальника і служать чудовим вибором для аксесуарів (буси, браслети, сумки> >). Контрастні кольори такі як темно-фіолетовий, вишневий, червоний, жовтий, коричневий, помаранчевий – поєднуються з блакитним, роблячи його ще ніжнішим та повітрянішим. Сірий і бежевий – нейтральні кольори, навпаки, виділяють блакитний, роблячи відтінок піднебіння яскравішим, насиченим і глибоким.

    Дивіться блакитні купальники в інтимо:

    Выбирайте голубые купальники в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.