Фасони та моделі жіночих нічних сорочок

Якщо говорити про домашній комфортний одяг, то нічна сорочка, напевно, знайдеться в гардеробі кожної жінки незалежно від віку та модних уподобань.

Сучасні нічні сорочки, представлені в модних колекціях відомих брендів, відрізняються лаконічним кроєм і переважно мереживним оздобленням. Завдяки використанню шляхетних тканин будь-яка, навіть найпростіша за фасоном, модель виглядає елегантно, вишукано та романтично.

Еволюція жіночої нічної сорочки

Цікаво, що нічні сорочки були раніше лише у заможних людей і вважалися ознакою розкоші. Такі сорочки були дуже довгими, просторими і шилися з льону чи щільної бавовни. Поступово, вже ближче до 19 століття, нічна сорочка стала набувати знайомих нам обрисів і оселилася в гардеробах людей із середнім статком. Але її фасон, як і раніше, залишався дуже простим, тоді мало хто думав про декоративну функцію сорочки, адже її головнимзавданням вважалося прикрити наготу та утеплити.

Сучасні дівчата пред’являють значно більше вимог до нічних сорочок, звертаючи увагу не тільки на комфорт та зручність, але й на фасон, крій, дизайн та фактуру тканини.

рожева нічна сорочка< /a>

Для початку зазначимо, що мода в наш час настільки лояльна, що будь-які відтінки, фасони та фактури зустрічаються практично в кожній колекції Тому, незалежно від ваших стилістичних переваг, підібрати гарну сорочку для сну не складе жодних проблем. благородних квітів ними рішеннями. У моді нічні сорочки класичного крою бордового, синього, коричневого і, звісно,чорного кольору.

сорочка кольору бордо

  • Для дівчат, які, навіть вирушаючи до сну, хочуть бачити на собі яскраві фарби, дизайнери пропонують вибирати нічні сорочки кольору зів’ялої троянди, бургунді, індиго, яскраво-рожевого. , червоний, а також сорочки з оригінальними принтами.

червона сорочка

  • У моді короткі сорочки на тонких бретелях, які виграшно комбінувати з легкими пеньюарами або халатиками. Так вбрання виглядає завершено, та й у разі несподіваного приходу гостей завжди можна накинути халатик поверх і почуватися комфортно.

нічна сорочка

  • Модниці знають, що шовкові сорочки завжди будуть у тренді. Цього сезону дизайнери запропонували звернути увагу на нічні сорочки в підлогу з натурального шовку. Погодьтеся, що таке вбрання виглядає неймовірно ефектно.

шовкова нічна сорочка

  • Як і раніше, у тренді напівпрозорі сорочки бебі-дол, прикрашені мереживами. Вони максимально підкреслюють сексуальність та красу фігури.

сорочка бебі-дол

Сподіваємося, наш огляд надихнув вас на покупку новинок для свого інтимного гардеробу. Нагадуємо, що інтернет-магазин «Інтимо» завжди радує своїх покупців великим вибором модних та якісних виробів, у тому числі нічних сорочок та сорочок будь-якого фасону.

Вибирайте нічні сорочки в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.