Що одягнути на пляжну вечірку?

… І ось ми збираємось у гості. У мого супутника на все про все йде хвилин п’ятнадцять, а я веду вже другу годину. Знайома ситуація, чи не так? Є у наших дівчат звичка, з якої жартують навіть іноземці. Ми готові годинами одягатися навіть на пляжну вечірку, робити укладання та наносити повноцінний вечірній макіяж. Спробуємо обійтися без таких масштабних приготувань і все одно виглядати приголомшливо.

Варіант №1. Найочевидніший

Звичайно ж, це купальник — вечірка біля води! Незалежно від того, що це буде басейн, гальковий пляж або берег місцевої річечки. Обмовлюся відразу: краще як базу дня вбрання використовувати суцільний купальник. По-перше, у поєднанні з спідницею, шортами або брюками він буде цілкомсхожий на «цивільний» одяг. По-друге, ввечері може бути прохолодно, і ви сто разів пошкодуєте, що так непродумано вдяглися. Кольори варто вибирати яскравіше і тепліше – наприклад, жовтий або помаранчевий. Вони однаково виглядають і з чорними, і білими аксесуарами. Лимонний купальник із повітряною чорною спідницею-максі – круто ж, ну? А всі ці «50 відтінків синього» на узбережжі просто зливаються із довкіллям. А ви ж задумали підкорити всіх довкола, хіба ні? смугастий купальник

Враження зі сторони: зовсім і ви не готувалися до вечірки. А просто мимо проходили і вирішили заглянути — вся така природна та чарівна. Стиль сафарі може виглядати тут дуже яскраво. З тією різницею, що щільні комбінезони та пробкові шоломи замінять короткі шорти, майки, комбінезони та болеро, стилізовані під обрізані сорочки. Стиль сафарі А зараз у тренді етнічні мотиви. Втім, вони автоматично стають модними, щойно стовпчик вуличного термометра підскакує до +25. Хто заважає вам скористатися цим та підібрати для вечора одяг із принтами у стилістиці курортних країн. Це може бути Куба, Мексика, Бразилія. До речі, в останньому випадку можна не боятися переборщити з яскравими прикрасами. А то й зовсім про них не думати: квітка в розпущене волосся — і порядок.

Варіант №3. Гламур на всі смаки Психологи і фахівці з духовних практик взагалі радять нам частіше носити сукню. Якщо накопичення жіночої енергії для вас не аргумент, подумайте хоча б про те, що такі вбрання залучають чоловіків. Поки що консервативні особи запевняють, щона пляжі не місце коктейльним платтям, модельєри намагаються обійти цю заборону. Нещодавно знайшла в мережі цікаві «футляри», призначені саме для літніх вечірок. Втім, завдяки мистецькій перфорації їх можна носити навіть удень. Любителькам Варіант №4. Хай живе кітч!

Сміливіші можуть вирушити на вечірку в халаті. Ні, я зараз не про те, що носять під бігуді домогосподарки з анекдотів. Тут доречніше згадати фатальну красуню з «Діамантової руки» у вбранні «з перламутровими ґудзиками». Українські дизайнери у зв’язку з цим вигадали дрібниці, в яких цілком можна виходити в люди. Мереживні вставки на подолах і рукави-крильця виглядають трохи епатажно, але романтичному образу не шкодять. блакитна сукня Останній Варіант — найчепурніший, але при цьому й суперечливий: одні дівчата вважають, що в такому взутті вони ніби вийшли з лазні, інші лають декоративні вставки, з яких швидко сповзає позолота, я сама до такого взуття ставлюся з обережністю: нелюблю, коли між пальцями забивається пісок. Із такої ситуації є два виходи. Перший – обзавестися пляжним клатчем середнього розміру та нейтрального забарвлення. У нього якраз можна покласти відповідну «змінку» — ті ж ляпанці чи в’єтнамки. Шанувальники кежуалу оцінять симпатичні мокасини або тканинні черевики на шнурівці. Цього року прилавки взуттєвих буквально завалені ними. Є моделі в матроському стилі, в квіточку або з перфорацією «під мереживо». Сподіваюся, ці поради допоможуть вам зібратися на літню партію швидше, ніж збиралася я. До речі, у пошуках ідеального образу я вздовж та впоперек вивчила інтернет-каталоги. Найцікавіші варіанти я знайшла ось тут: //www.intimo.com.ua/catalog/163/. Справді, коли ще експериментувати, як не влітку? Капризуля

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.