Чорна п’ятниця-2022: путівник по пропозиціях від брендів

Піти на розпродаж без списку покупок — все одно, що намагатися на спір з’їсти каструлю борщу без ложки. Під час таких акцій, як Чорна п’ятниця, більшість із нас просто беззахисні перед потоком вигідних пропозицій. Адже вони підстерігають нас ледь не на кожному кроці! А в онлайн-просторі такі «п’ятниці» взагалі тривають не один день.

Джерело: Tymonko Galyna/shutterstock.com


Наприклад у «Інтимо» акційний період стартує 20 листопада — за п’ять днів до реальної дати — і триватиме до кінця місяця. А отже у нас є час роздивитися, які саме знижки пропонують магазини та торговельні марки. Цим наразі й займемося.

Чорноп’ятничні акції бувають трьох видів: 

1) Знижки на одиничні товари (часом навіть до 70-90%, але то вже як пощастить);
2) Знижки на другий або третій придбаний товар (як правило, той, що має меншу вартість);
3) Подарунки за покупки: ця акція може бути реалізована двома шляхами. Перший — система «1+1=3» для однакових предметів. Другий варіант — невеликий супутній товар у якості бонуса, наприклад, шкарпетки при покупці лосин тощо.

Зокрема, магазин «Інтимо» цьогоріч заохочує покупців знижкою у 30% на кожен другий товар у кошику. Таке полювання на одяг та білизну може бути навіть удвічі вигідніше, ніж просто купівля зі знижками, адже деякі з речей у каталозі вже продаються за акційними  цінами. Це, зокрема, боді Anbel Arto з відкритою спиною або затишна бавовняна піжама від україно-американського бренду Janerations (вони вже відзначені такою ж тридцятивідсотковою знижкою).


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/66271/
https://www.intimo.com.ua/goods/46709/


З одного боку, варто слідкувати, щоб купити все вигідно, але не схопити зайве. Проте, з іншого боку, є речі, котрі якраз варто брати у кількох екземплярах. Передусім, це теплі піжами, якщо ви хочете забезпечити ними усю сім’ю на сезон. Або домашні костюми спортивного крою, які лише розпочни купувати — і не зупинишся, бо захочеться носити їх не тільки вдома та комбінувати у кольорові повсякденні образи.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/69989/
https://www.intimo.com.ua/goods/75111/

А що ви скажете про кольорові трусики? Бувають же такі рідкісні відтінки, які сьогодні бачиш у продажу, а завтра можеш не знайти, бо крім вас, вони сподобалися ще половині міста і їх умить розібрали. До таких відтінків можна віднести, зокрема, усю шоколадно-коричневу гаму, де колір «какао» зовсім не схожий на «гарячий шоколад» тощо.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/43934/
https://www.intimo.com.ua/goods/65821/
https://www.intimo.com.ua/goods/69005/

У подібну халепу можуть втрапити любительки носити білизну у комплектах або як мінімум так, щоб верх та низ були схожі. А всім відомо, що трусики у таких наборах зношуються швидше, ніж ліфи. На щастя, зараз верхи й низи продаються окремо.

Особливо слід відзначити термобілизну — ось чого взимку забагато не буває! Якщо ви носите такі речі на постійній основі, вам, ясна річ доводиться їх часто прати. А з нашими батареями та регулярними відключеннями світла сохнути вони будуть трохи довше, ніж нам хочеться. Вихід — зробити запас.

Отже, чим цьогоріч можна поживитися у брендів білизни та домашнього одягу? Ось хіт-парад, складений на основі каталогу «Інтимо».

1. Anabel Arto

Фірмові магазини цього українського бренду працюють також за межами країни — у Болгарії та Польщі. Ця торговельна марка випускає просто безліч найменувань одягу та білизни, а отже й на розпродажі вибрати є з чого. Найвигідніші пропозиції — 35-37% знижки на панчохи, шкарпетки, обрані моделі базових трусиків та бралетів.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/64866/
https://www.intimo.com.ua/goods/64908/
https://www.intimo.com.ua/goods/80211/

Також надається -33% на чоловічий та жіночий домашній одяг. Це і теплі кардигани, і брючні комплекти, і звабливі блузи та халатики, прикрашені мереживом.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/66536/
https://www.intimo.com.ua/goods/63526/

Ну, а поціновувачкам трендів раджу звернути увагу на боді та гольфи-сітки — на деякі з них діє знижка у 30%.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/65747/
https://www.intimo.com.ua/goods/63293/ 

2. Rosme

І ось де справжня модна смакота! Адже цей латвійський бренд — просто знахідка для любителів натуральних тканин (у їхньому каталозі є цілі колекції з бавовни) а ще для володарок розмірів plus size. Зараз «Інтимо» пропонує знижки до 40% на різні моделі бюстгальтерів і трусиків. У акційному меню наявні й базові, й мереживні, й кольорові однотонні (які за бажання можна зарахувати до базових). І звісно принтована білизна — куди ж без неї!

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/64247/

https://www.intimo.com.ua/goods/62661/

Зі знижкою можна придбати також ефектні боді та деякі позиції коригуючої білизни.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/52107/
https://www.intimo.com.ua/goods/62666/ 

3.Sensis

Дизайнери молодого польського бренду знаються на універсальному стилі. У більшості речей для дому від Sensis можна спокійно гуляти поза межами дому, особливо враховуючи тренд на комфорт. Чому б не скористатися цим? Серед вигідних пропозицій є знижки в 7-15% на  бавовняні костюми, кардигани, теплі халати та піжами.

Джерело:
https://www.intimo.com.ua/goods/70996/
https://www.intimo.com.ua/goods/71012/
https://www.intimo.com.ua/goods/75565/

Знижки такого ж рівня поширюються на нічні сорочки, які цілком можуть виконувати роль домашніх суконь.

Джерело:
https://www.intimo.com.ua/goods/71009/
https://www.intimo.com.ua/goods/71002/

4.Leilieve

Бренд пропонує знижки 20-40% на комплекти білизни: здебільшого кольорові, проте є також у базових відтінках. Усі моделі у стилі, притаманному справжнім італійкам — з рясним мереживом та яскравим декором.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/43295/
https://www.intimo.com.ua/goods/45062/

У акційному переліку можна знайти бюстгальтери, заточені під вечірні сукні, наприклад, балконети без бретелей або ліфи-трансформери.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/75466/
https://www.intimo.com.ua/goods/55029/

І окрема стаття витрат — пікантна білизна: хто ж знається на такій краще за італійців? Так,за бажання ви можете придбати зі знижкою пеньюар, мереживну сорочку або пояс для панчіх.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/50134/
https://www.intimo.com.ua/goods/39688/

5. Lormar

Продовження італійської стильної епопеї: бренд пропонує знижки на обрані моделі з багатьох своїх категорій. Це -20-40% на базові та мереживні бюстгальтери, піжами, сорочки та легкі домашні костюми.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/66707/
https://www.intimo.com.ua/goods/59492/
https://www.intimo.com.ua/goods/64820/

Особливу увагу рекомендую звернути на боді: є дуже багатий вибір надзвичайно витончених акційних позицій.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/62570/
https://www.intimo.com.ua/goods/59490/ 

6.Total Fit

Другий український бренд у нашій підбірці. Ця компанія спеціалізується на випуску спортивного одягу преміум-якості, а також чоловічої, жіночої та дитячої термобілизни — як легкої, так і важкої вагової категорії (детальніше про цю класифікацію я розповідала тут).

Асортимент у царині термо дуже широкий: є светрики, лосини, кальсони і навіть жіночі трусики. Більшість моделей виготовлена з 90% бавовни, а матеріал трусиків можна назвати special — це суміш віскози та вовни (і вже один цей факт, гарантує, що ви не заморозите свої делікатні місця).


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/80291/
https://www.intimo.com.ua/goods/80073/
https://www.intimo.com.ua/goods/80071/ 

7. Ysabel Mora

Ще один бренд із дуже великим переліком категорій (і не меншим списком акційних пропозицій). Зокрема, у каталозі іспанської марки можна знайти теплі капці на будь-який смак (пухнасті, із плетеним або текстильним верхом) зі знижкою до 55%.


Джерело:
https://www.intimo.com.ua/goods/76759/
https://www.intimo.com.ua/goods/68364/
https://www.intimo.com.ua/goods/68363/

На обрані моделі для дому та сну передбачена знижка у 20%. А у 10% — на повсякденну білизну — як мереживну, так і гладеньку, з модалу та бавовни.


Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/75713/
https://www.intimo.com.ua/goods/71516/
https://www.intimo.com.ua/goods/71515/

Особливу увагу приділіть лонгслівам та майкам з тоненьким мереживом — це просто must have для носіння під одяг восени та взимку. На моделі з перелічених категорій, а також на чоловічі футболки та труси можуть діяти десятивідсоткові знижки.


Джерело:
https://www.intimo.com.ua/goods/68743/
https://www.intimo.com.ua/goods/59579/


Сподіваюся, тепер ви краще зорієнтуєтеся на просторах онлайн-каталогів. Нехай ваші покупки будуть вигідними, а стильні експерименти милують око!

Ваша Капризуля

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.