У чому різниця між бюстгальтерами з м’якою та напівм’якою чашкою?

Якщо в бюстгальтері м’яка чашка, вона виконана просто з тканини без підкладки поролону. Якщо в нижній частині чашки є поролонова підкладка, то йдеться про напівм’який варіант.

М’яка чашка зберігає максимальну природність і тому дуже комфортна при носінні, а напівм’яка покликана підкоригувати форму грудейта забезпечити їй правильні обриси. При цьому до складу поролонової вставки входить 90 відсотків повітря, що дозволяє грудям “дихати”.

Який варіант краще вибрати?

  • Як перший підлітковий варіант, звичайно, краще вибрати бюстгальтер з м’якою філіжанкою і без кісточок. Юній дівчині в ньому буде найкомфортніше.
  • Упевнені в собі жінки, володарки прекрасних форм, які не потребують коригування, можуть зупинити вибір на м’якій моделі з кісточками.
  • Якщо Ви цінуєте комфорт і природність, але при цьому є потребанаправити груди з країв ближче до центру, тоді варто вибрати ліфчик з м’якою філіжанкою на каркасі. буде напівм’яка філіжанка з кісточками.
  • Напівм’який варіант на каркасі вирівнює положення грудей і надає їй ідеальної форми, при цьому залишаючись досить комфортним.

Бюстгальтери різних видів у каталозі магазину “Інтимо”

У каталозі нашогоінтернет-магазину Ви маєте можливість ознайомитись з широким вибором спідньої білизни, підібрати собі ліфчик за розміром, визначитися з вибором. На сторінці кожного товару Ви можете прочитати інформацію та відгуки про нього, дізнатися докладні характеристики. 7 варіантів нижньої білизни та остаточно визначитися з вибором.

Детальні умови здійснення покупок Ви можете дізнатися на нашому сайті.

Бюстгальтеры с мягкими чашками в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.