Бретельки та подовжувачі для ліфчика: чоловічий погляд

У чоловіків різне поняття жіночої сексуальності. Одним подобаються відкриті руки, інші балдеють від глибокого декольте, а треті в захваті, коли жінка вдягає колготки — це справа смаку. У мусульманських країнах, наприклад, навіть відкриті на кілька сантиметрів кисті рук можуть стати сексуальною фантазією. Тож одну мою знайому мало не вкрали на ринку Стамбула — ну сподобалися турку її доглянуті руки, і все тут. Але сьогодні не про це. Про бретельки ліфчика чоловіки знають не з чуток. Хоч як крути, знімати їх доводилося кожному. А у багатьох сімейних мужиків (цея про себе і майже всіх своїх друзів) є почесний обов’язок поправляти шлейки своїй жінці, коли вона вранці похапцем збирається на роботу. А є ще одна деталь ліфчика, про яку чоловіки не знають. Скажу чесно, я сам дізнався про неї зовсім випадково, і для мене це було справжнім шоком. Але для того, щоб ви усвідомили глибину мого подиву, розповім історію, яка сталася зі мною кілька років тому. Вчора у дружини був День народження. З ранку вона збиралася на роботу в передчуттісвята, адже саме сьогодні її вітатимуть колеги. Туфельки, сукня, зачіска – все для того, щоб вона стала центром уваги всього офісу на весь день. Свято пройшло чудово — повернулася моя кохана у гарному настрої, з купою емоцій та парочкою подарунків. Відразу ж похвалилася, що її подружки-колеги презентували їй відпадну білизну, яку вона прямо зараз і приміряє. А я що, я тільки задоволений. Сиджу в передчутті, майже не ворушуся. І ось, через пару хвилин виходить вона у крутому червоному мереживному комплекті. На вигляд просто атомна бомба, але на обличчі усмішка небагатозмащена. На мої розпитування відповіла: — Дівчатка, звичайно, добрий подарунок зробили, але з розміром трохи не вгадали. Чашка якраз, а ось обсяг замалий. Ну нічого, куплю подовжувач — і все буде чікі-пуки. — Який подовжувач? — Здивування мені було дуже складно приховати. – Ну як який? Для ліфчика, звичайно! На цьому місці я так неслабо підвис. Подовжувач для мене асоціювався лише з розеткою. А яким боком він ставиться до бюстгальтера – для мене було невідомо. Ситуацію розрулила дружина і поблажливо пояснила тугодуму, що таке подовжувач для бюстгальтера. Види бретелей для ліфчиків

Рідні шлейки. Ну ці знає.кожен. Вони є в кожній неосяжній шафі наших милих дам. Силіконові. Просто необхідні, якщо потрібно надіти відкриту сукню з тонкими шлейками. Майже непомітні, якщо не знати, куди дивитись. Мийні бретелі. Перехрещуються на спині і підходять для вбрання з відкритими рукавами. А «мийні» тому, що навіть під звичайною майкою їх не видно. Бретельки через шию. Логічно, що застібаються вони прямо на шиї. Саме їм ми повинні сказати «дякую» за сукні із повністю відкритою спиною. Там є на що подивитися. Декоративні. Зі стразами, різної форми і кольорів. Підходять не скрізь, не всім, та й виглядають, щиро кажучи, дуже дивно. Але дівчата їх люблять, попри все. Адже кожна жінка в душі трохи сорока. Довжина бретельок. З цим жодних проблем. Розумні дизайнери передбачили спеціальні регулятори. Якщо хтось не в курсі – там дрібна пластикова штучка, яка бовтається на шлейці – це він і є. А саму довжину змінюйте досвідченим шляхом. Як кажуть, головне, щоб комплект сидів. Тут дружина нагадує одну хитрість. Якщо фіксаторслабкий і завжди з’їжджає, просто відміряйте необхідну довжину і пришийте його намертво до шлейки. Ширина < span class="text-bold">Розташування. Плавучі з широкою спиною стандартні прямі лямки будуть не дуже зручними. І навпаки — у мініатюрної дівчини широко розташовані шлейки просто спадатимуть із плечей на радість оточуючим. І найголовніше правило: щоб правильно підібрати бретельки для бюстгальтера, потрібно правильно вибрати сам бюстгальтер. Яка несподіванка! Чашку потрібно підбирати точно під свої розміри, а з об’ємом якщо допоможе наш знайомий подовжувач. Начебто все, з теоретичноїчастиною закінчили. Можливо, є ще кілька десятків видів бретельок, але не в цьому суть. Важливо, як вони виглядають на жінці. А особисто моя думка – це дуже сексуально.

Сексуальність на 5+

Коли з-під сукні виглядає шлейка, це красиво. Виглядає це як запрошення. Як мінімум – познайомитися, а як максимум – уже залежить від умінь чоловіка. А якщо жінка на очах чоловіка поправляє цю саму шлейку, стріляючи очима, це навіть не запрошення, а прямий заклик до активних дій. Щоправда, такі натяки чоловіки ніколи не вміли розуміти. А якщо розповісти їм (тобто нам), скількиможливостей у своєму житті вони пропустили через такі натяки … Ні-ні-ні, краще блаженне незнання, ніж така правда.

Выбирайте аксессуары в Intimo