Босоніжки та колготки: моветон чи тренд?

Дизайнери люблять руйнувати стереотипи. Якщо ще нещодавно одягнути колготки з босоніжками означало продемонструвати повну відсутність смаку та незнання правил гарного тону, то сьогодні це не лише допускається, а й вітається. Є тільки одне «але»: необхідно все-таки дотримуватись певних канонів, рекомендованих стилістами. Саме вони й цікавлять наших відвідувачок, які заходять у каталог «Інтимо», наважившись підібрати колготки до босоніжок. босоніжки з паєтками Чому ми торкаємося цієї теми взимку? Тому що вона не має сезонності. Хтось ходить у босоніжках на роботі, хтось летить у відпустку в теплі краї, але думає і про вечірню прохолоду. Та й чи потрібно чекати до весни, якщо босоніжки ви купили вже сьогодні, і вам просто не терпитьсяскоріше вибрати до них правильні колготки? Весни хочеться всім і скоріше, то хай хоча б купівля колготок під босоніжки на один, хай маленький, крок наблизить бажане тепло. Непорушні правила Настане весна, і жодна сила не зможе утримати модницю від того, щоб продемонструвати свої нові босоніжки. Ось, хіба що, недостатньо тепла погода… «Гусина шкіра» на ногах зведе нанівець весь ефект. Значить, доведеться одягнути колготки. Які саме? Дизайнери пропонують лише два варіанти, які вважаються сьогодні допустимими. Але дякую і на цьому — у будь-якому разі їхні рекомендації вирішують проблему. колготки в сіточку

  1. Чорні або білі щільні колготки. Плюси такого рішення – можливістьпоєднуватися з будь-якими відтінками одягу, непоганий захист від мозолів (особливо в перші дні носіння нового взуття), відмінний захист від холоду та вітру.
  2. Колготки в сіточку. Повністю відповідно до модних тенденцій, виглядає елегантно, сексуально і стильно, дає свободу вибору самої сітки (велика або дрібна), дозволяє підібрати колготки з малюнком і зробити образ оригінальнішим.

Трохи про поєднання кольорів При створенні яскравих образів стилісти нерідко вдаються до комбінації босоніжок з кольоровими колготками — не лише чорними чи білими, а й інших відтінків. В цьому випадку колготи повинні бути неодмінно щільними (не менше 60 DEN) та матовими. Під світлі босоніжки підійдуть однотонні колготки, насичених глибоких тонів. Для босоніжок темного кольору краще вибрати контрастне рішення у вигляді яскравих світлих колготок. Дуже добревиглядають з босоніжками вироби з візерунками, орнаментами та малюнками. Допустимо і поєднання відкритого взуття з панчохами та колготками тілесного кольору. Але це обов’язково мають бути вироби матові, щільні, без переднього шва та вираженого миска. колготки чорного кольору А взагалі, всі рекомендації стилістів та дизайнерів дуже умовні. Кожен сам собі Кутюр’є, та уявлення про естетику у всіх різні. Тому носити колготки з босоніжками чи не носити, які поєднання вибирати – питання індивідуальних уподобань. Головне не виглядати безглуздо і почуватися комфортно. Будьте сміливішими: завжди краще уславитися епатажною модницею, ніж похмурою ретроградкою. Дивіться колготки в Інтимо:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.