Бюстгальтер під сукню з відкритою спиною

Багато вечірніх сукень, які чудово підкреслюють принади фігури і надають образу якоїсь загадковості, мають досить відвертий виріз на спині. До такого вбрання не одягнеш звичайну, навіть найкрасивішу білизну, адже, як мінімум, це виглядатиме не естетично. Вихід один – підібрати бюстгальтер із силіконовою спинкою і бажано зі знімними бретельками.

Сучасні дизайнери випускають моделі бюстгальтерів-трансформерів, які наповсякденність використовувати як звичайні ліфчики, а з нагоди відстібати лямочки, міняти спинку на силіконову вставку і надягати бюстик, що трансформувався, що трансформувався. під відкрите плаття. Вибираючи бюстгальтер з силіконовою спинкою і лямками, що відстібаються, враховуйте, що такий варіант підійде для дівчат з грудьми, розмір якої не перевищує двієчки. Для власниць пишних грудей такий ліфчик швидше створить проблеми, але не зробить образ сексуальнішим.

  • Популярністю користуються ліфчики в стилі Backless –спинка у них є еластичною стрічкою із застібками. Ця модель підійде для суконь з вирізом середньої довжини, оскільки силіконова стрічка, вона практично непомітна на шкірі і не привертає увагу.

ліф у стилі Backles

  • Другим можливим варіантом ліфа під сукню з відкритою спиною вважається силіконовий бюстгальтер. Він зручний, приємний до тіла, непомітний під одягом, а також залишає відкриту спину.Слід пам’ятати, що занадто великі груди силіконовий ліф тримати не буде, а якщо на вулиці дуже жарко, і ви постійно потієте, потрібно стежити, щоб ліфчик не відклеївся, що властиво для таких виробів.

силіконовий ліф

Як бачите, трохи пристосувавшись, можна підібрати ідеальну білизну під вашу сукню з відкритою спиною і виглядати надзвичайно на вечірці, урочистості чи побаченні.

Вибирайте бюстгальтери в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.