Бізнесмен на віддаленні: як одягнутися чоловікові для роботи з дому.

Коли ми побачили цю картину, то вмирали від сміху хвилин п’ять-десять дівчат одночасно. Тому що зверху на нашому співробітнику були надіті піджак, сорочка і навіть краватка, а ось знизу!.. Просторі літні шорти чудово поєднувалися з сандалями та голими ногами, але зовсім не гармоніювали з тим, що було вище за пояс. «Дволикий» товариш працював диктором у службі новин і саме мав виходити в ефір. Але історія відбувалася влітку, і спека була такою, що навіть не рятували кондиціонери. Звісно, ноги в шортах глядачі не побачили — це залишилося нашим маленьким секретом. Але зараз мені здається, що саме так виглядає добра половина наших чоловіків у карантині, які змушені проводити планерки та конференції онлайн. Але з поправкою на погоду: знизу можуть бути класичні треники.

b> “>

Почнемо з того, що їм і так важко брати цю затяжну паузу у щоденному «порятунку світу» (Вони не зізнаються, але свою роботу багато хто сприймає саме так). Тепер вони розмірковують так: раз вже я вдома, почуватимуся «у своїй тарілці» 24 години на добу. І одягають треники та футболку з супергероєм (або з Губкою Бобом, у кого якийсь настрій).

І тут виходом із зони комфорту стає відеоконференція. Це ж виходить, що всі колеги дізнаються, як наш герой живе і в чому ходить по дому. Особливостежити за цим моментом варто начальнику: а раптом знадобиться скликати термінову нараду! І що ж робити? Америку я вам не відкрию: потрібно постійно ходити вдома так, щоб не було соромно вийти до Мережі. Причому бажано бути елегантним і зверху, і знизу. домашнього одягу особливо досягли успіху італійці. Раджу вам звернути увагу на бренди Enrico Coveri, Navigare та Il Granchio. Якщо пробігтися каталогом, саме їхні домашні костюми привертають увагу в першу чергу. Також цікаво виглядають моделі бренду Masana. Звичайно, більшість костюмів іспанці прикрашають веселими малюнками та взагалі роблю у яскравих кольорах. Як вам поєднання сірого з малиновим? Здається, ці оптимісти теж були готові до планерці з дому. Але в їхній лінійці ви знайдете й цілком нейтральні костюми – світло-сірі чи сині.

При этом они не поступаються за зручністю спортивним костюмам, до яких так звикли наші чоловіки. І виглядають вони так, що навіть і не скажеш одразу, що вони замислювалися як домашні. Кежуал і кежуал – у такому навіть можна вигуляти улюблену таксу (щоб не крутилася в кадрі під час наради).

Ось, наприклад, темно-сірий костюм від Enrico Coveri – тут малюнок на тканині взагалі імітує ділову текстуру.піджака! А якщо ще взяти до уваги, що Ковєрі – представник високої моди, можна лише поаплодувати дизайнерам цього будинку: вони передбачили всі можливі ситуації. Хоч зомбі-апокаліпсис, хоч перехід на роботу з дому.

Ще один «суворий» комплект пропонує Navigare. Взагалі ця фірма спеціалізується на одязі для спорту та відпочинку, тому легкий наліт спортивного стилю ви помітите і тут. Зверніть увагу на імітацію багатошаровості: чорні рукави та комір створюють ілюзію надітого поверх джемпера світлого жилета. Чим вам не «офісна уніформа»?

< a href="https://ua.intimo.com.ua/goods/53836/" target="_blank" rel="noreferrer noopener">

І не забудьте про кілька варіантів верху на зміну: джемпери чи кардигани, які добре носяться поверх футболки чи лонгсліву (тут уже дивіться погодою). Нагадую: карантин закінчиться, а в цих речах потім можна буде ходити – хочете вдома, хочете на пікніку чи турбазі.

А ось варіанти вже для більш теплого часу: чорні та білі лонгсліви. До того ж, у порівнянні із затишними кофтами на блискавці вони виглядають майже класичними. І бонус: вони особливо виглядають на спортивну фігуру. Чим не привід знайти час для тренування в домашніх умовах! Відмовка “ні в чому” не спрацює: спортивні костюми у наших чоловіків точно є, вони ж у них по дому і ходять. А якщо навіть ні — не забувайте, що все можна вибрати за розмірною таблицею в магазині «Інтимо» та замовити з доставкою додому.

< /a>

Плюс у магазині «Інтимо» зараз проходить акція в дусі часу: при замовленні від 200 грн вам дарують багаторазову захисну маску . Маска, я вам скажу, світова – з бавовняних, витримує прання і також має кишеньку для додаткових шарів захисту. Це вже питання не так дрес-коду, як елементарного захисту. Просто пам’ятайте: якщо будете здорові, то зможете бути продуктивними і в роботі — хоч з офісу, хоч на віддаленні

Бережіть себе!
Ваша Капризуля

< p>

Мужские луки в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.