Переваги безшовної білизни

Головне завдання нижньої білизни без швів – бути непомітним під будь-яким одягом, навіть дуже обтягуючим. Тому такі предмети гардеробу, як правило, гладкі та не мають жодних прикрас, тому виглядають не дуже привабливо. Тим не менш, безшовна білизна має ряд переваг перед звичайним.

Відсутність швів та прикрас роблять її справді непомітною під одягом. Крім того, з цієї причини воно не стискає і не натирає ніжну шкіру.

Ці предмети гардеробу мають гарну еластичність і відмінно тягнуться. Ця особливість дозволяє носити їх вагітним жінкам і тим, хто годує мамам.

Оскільки безшовні моделі нижньої білизни не сковують руху, їх дуже зручно носити під час занять спортом.

Безшовна білизна: особливості крою

На виробах такого роду все-таки є шви, однак вони знаходяться там, де все одно можуть залишатисянепомітними. Наприклад, трусики зшивають ззаду, але ні з боків, ні в розрізах для ніг, ні в області талії швів і гумок на такій білизні немає. Бюстгальтери без швів можуть бути як без кісточок, так і з кісточками. Перший варіант робить такий ліфчик зовсім непомітним під одягом. У другому випадку забезпечується надійна підтримка грудей.

Хоча до складу матеріалу для виготовлення безшовної білизни і додають еластичні нитки, як правило, вона не має коригувальних властивостей. Однак, є окремий різновид, створений спеціально длякорекції силуету та надання йому більш досконалого вигляду.

Як підібрати безшовну білизну в інтернет-магазин “Інтимо”

Кожна одиниця товару представлена в каталозі із зазначенням розмірів, які є в наявності. Тут Ви можете звернутися до таблиці розмірів. Якщо у Вас все одно залишилися сумніви, можна відкласти товар у примірювальну та замовити доставку для примірки. Можна також побувати в нашому київському магазині та здійснити примірку там.

Детальні умови покупок Ви можете дізнатися на сайті intimo.com.ua.

Выбирайте бесшовное бельё в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.