Чому важливо підібрати правильну білизну під вечірнє вбрання

Нижня білизна, підібрана під вечірнє вбрання, може виконувати три функції – бути невидимою, коригувати фігуру або бути яскравою і служити предметом легкого епатажу. Останнім часом є тренд одягати під прозорі вечірні сукні контрастну білизну. Але це скоріше виняток із правил. У більшості випадків перевага надається ефекту невидимості і якщо дозволяє фасон сукні – корекції фігури.

нижня білизна для вечірнього вбрання

Поговоримо про види нижньої білизни, яка дозволить зробити ваш силуетбездоганним і у вигідному світлі уявити вечірнє вбрання. Будемо вести огляд по градації – від більш простої білизни до більш специфічної. Відповідно, від нарядів виконаних з непрозорих або щільних тканин, до відкритих відвертих туалетів і прозорих тканин.

Види білизни, що імпонують з вечірнім вбранням

Гладка білизна. Даний вид білизни виключає стрічки, бантики, рюшики, паєтки, каміння, вишивку, нашите мереживо та інше. Гладка білизна без аксесуарів – найкращий ібезпрограшний варіант, де не потрібно морочитися з нюансами. Вам необхідно лише вибрати модель, що відповідає вашому розміру та фасону вбрання.

гладка спідня білизна


Як виняток, можна вибрати бюстгальтер, де як прикраса на перемичці, що з’єднує філіжанки, можуть бути використані камінці або маленькі брошки. Варіант гарний у випадку з костюмом, де з-під вирізу сорочки або піджака, одягненого на голе тіло буде видно цей аксесуар.

бюстгальтер з прикрасами на перемичці

У цьому випадку вибір за вами, якщо ви плануєте одягати на шию прикраси (кольє, намисто) – декор на бюстгальтері повинен збігатися за стилем та кольоровою гамою (срібло, золото тощо) з прикрасою на шиї. Але будьте обережні, прикрас не повинно бути багато і можливо найоптимальніший варіант – вибирати бюстгальтер без декору. Трусики можна вибрати повністю гладкі або з мереживними вставками. Якщо низ наряду (спідниця, низ сукні або штани) – йдуть в обтяжку ви не помилитеся, якщо виберіть повністю гладку білизну.

Трусики повністю гладкі

Якщо сукня вільна, повністю або від талії, виконана з непрозорого матеріалу, або, наприклад, ваш вибір – штани голіфе, ви можете вибрати гладкі трусики з мереживними вставками. Мереживо має бути тонким, сидіти на стегнах бездоганно, тобто не тиснути і не створювати складки на тілі або горби під одягом.

гладкі трусики з мереживними вставками

Якщо ваше вбрання передбачає відкриті декольте і плечі, а також оголену спину до лопаток – візьміть на замітку гладкі бюстгальтери балконет без бретельок, гладкі корсети або боді без бретельок.

гладкі бюстгальтери балконет

боді без бретельокутягуюча білизна. Якщо сукня глуха і повністю закрита, зверніть увагу на гладкі корсети, що коректують, боді, комбінезони. Верхній одяг може бути як в обтяжку, так і вільним. Ваша мета – змоделювати фігуру, стягнути проблемні місця і не бути спійманою на даному прийомі. Тому жодна деталь нижньої коригуючої білизни не повинна виглядати з-під одягу, а також шви та застібки повинні бути невидимими під одягом . Плюс корсетів, що зволікають, і боді в тому, що вони дають можливість зробити корекцію більшості проблемних зон – живіт, талія і боки. нижнякоригуюча білизна

Якщо ваше вбрання передбачає глибоке відкрите декольте, а також відкриті плечі і оголену спину до середини спини (трохи нижче лопаток) – скоригувати проблемні зони допоможуть гладкі трусики, що стягують з високою талією.

гладкі трусики з високою талієюЯкщо плаття довге, як варіант хороші тягучі шортики або панталони – тут до корекції живота, талії та боків. єтьсямоделювання сідниць та боків.

шортики або панталони, що зволікають

Безшовна білизна. Цей вид білизни актуальний практично для всіх вечірніх туалетів. Проста і лаконічна безшовна білизна невидима під одягом, будь то сукня або костюм в обтяжку або вбрання з прозорої тканини.

Безшовна білизна

У цьому випадкуколір безшовної білизни повинен поєднуватись із кольором вашого вбрання. Якщо сукня чорна – чорна безшовна білизна, якщо біла – біла. Якщо кольорове – віддайте перевагу безшовній білизні тілесного кольору, підібране максимально під колір шкіри.

Бюстгальтери-трансформери. Даний вид білизни актуальний для асиметричних суконь, вбрання з глибоким декольте, відкритою спиною аж до попереку – тобто одягу з відвертим верхом. Варіант перехрестя бретелей у бюстгальтерів-трансформерів може бути найрізноманітнішим – класичний через плечі, а також через шию, хрест навхрест, бюстгальтери з боковою застібкою, бюстгальтери з силіконовими стрічками. Вибирайте бюстгальтер та види кріплення та матеріалу бретелей залежно відвашого вбрання. У комплект бюстгальтерів-трансформерів найчастіше йдуть як тканинні бретельки так і бретельки на силіконовій основі.

Бюстгалтери -трансформери

Бюстгальтери-трансформери з бретелями хрест навхрест бюстгальтери-трансформери з бічною застібкою бюстгальтер-трансформер з бретелями з одного боку вид спереду

бюстгальтер-трансформер з бретелями з одного боку вид ззаду

бюстгальтер-трансформер з бретелями хрест навхрест варіант 1

бюстгальтер-трансформер вид спереду Відверта спина з вирізом до попереку – бюстгальтери на силіконових бретельках через плече, без стрічки на спині (бретельки в даному випадку кріпляться виключно на чашечки) або з силіконовою стрічкою. Дані бюстгальтеристворюють ефект повністю оголеної спини. Якщо ж ви хочете залишити вертикальну смужку на спині ні в якому разі не надягайте бюстгальтери з застібкою на спині. Зверніть увагу на моделі з бічною застібкою, яка розташована збоку під філіжанкою. У цьому випадку смужка на спині буде естетичною і привертатиме належну увагу.

бюстгальтер зі стрічками перетнутими хрест навхрест нижче середини спини

Декольте попереду і відкрита спина з вирізом трохи нижчелопаток – бюстгальтери зі стрічками пересіченими хрест навхрест нижче середини спини. центру чашок. Силіконові бюстгальтери. Створюють ефект невидимості бюстгальтера як такого. Хороші під відверті вбрання, глибоке декольте, відкриту спину, вечірні сукні або костюми в обтяжку та вбрання з прозорих тканин.

Єдиний нюанс – якщо ви хочетепочуватися комфортно і не бояться, що бюстгальтер раптово злетить – носите його не довше 4 годин. Це стосується силіконових бюстгальтерів, що складаються тільки з чашок і застібки попереду. Щоб перестрахуватися, можна вибрати силіконовий бюстгальтер у комплекті з бретельками.

силіконовий бюстгальтер з бретельками

Завершуємо огляд відповіддю на запитання: “Чому важливо підібрати правильну білизну під вечірнє вбрання”. Відповідь проста: “Ваш силует буде ідеальним, ваше почуття смаку – бездоганним, а ваш зовнішній вигляд – гідним замилування”.

Смотрите бельё под вечерний наряд в Интимо:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.