5 речей, про які ваша білизна розповість краще за психолога

У кожної жінки є як мінімум один секрет, який вона не розкриває нікому, навіть найкращим подругам. Якщо ви кажете, що у вас нічого подібного немає, або ви не жінка, або дуже добре конспіруєтесь. До категорії таких таємниць може потрапляти будь-що: від кілограма вафель, захованих у шафі за зібранням творів Булгакова, до комплекту білизни вартістю третину місячної зарплати. Але, звичайно, ми не любимо, коли нас застають зненацька. Наприклад, якщо гість, що раптово нагрянув, виявляє у ванній на мотузці акуратну гірлянду сохнучих трусиків. І якщо гість — чоловік, то починається сеанс психоаналізу: поки він миє руки, подумки розбирає вас кісточками. Хочете знати, що саместороння людина може дізнатися про вас на вигляд вашої білизни?

1. Психологічний вік

Такими тестами кілька років тому балувалася половина користувачів соцмереж. Повірте, труси набагато точніше розкажуть, на скільки років ви насправді почуваєтеся.

Зараз розповім , як це працює. Для початку зізнавайтеся, хто з вас зараз не купує білизну з малюнком, вважаючи її суто підлітковою? Так ось, подібні думки — це і є показник того, що глибоко в душі вам глибоко так за 40. Адже ми звикли, що серйозна доросла жінка віддасть перевагу класичній однотонній білизні, тому що її легше і логічнішепоєднувати з одягом. Червоне – з червоним, синє – з синім, чорне – з темним, бежеве – з усім без винятку…

2. Настрій

Цей пункт

Хижий анімалістичний принт теж говорить сам за себе: красуня, що надягла його, у клубі першою запросить чоловіка на танець. Власниця моделі в райдужному пір’ї райських пташок фонтанує ідеями і готова до пригод. Але особливо обережним треба бути з варіантом, на якому написано «небезпечно»: тут або дама в настрої все трощити і ламати, або вона по життю така зухвала особа. Якщо щось подібне носить ваша начальниця, ви здогадаєтеся про це на найближчій планерці.

Питається, як це все перевірити? Адже білизну не демонструють на кожному кроці! Особливого подиву я побачу на обличчях чоловіків. Ну що ж, підключайте фантазію, дивіться на поведінку: не все ж ворожінням на трусах займатися.

До речі, безпрограшний варіант для чоловіків: ви можете відрегулювати настрій своєї дівчини або подруги, подарувавши їй білизну з цієї серії на свій розсуд. Якщо не хочете ризикувати з надто яскравими моделями, раджу зупинитися на класиці: нюдових принтах або імітації.джинсів.

< !-- /wp:image -->

3. Пріоритети в житті

Повноцінний список ви за хвилину не складете, але по побаченій білизні можна багато зрозуміти . Наприклад, сім мереживних стрингів на одній мотузці (і тим більше двадцять у ящику) розкажуть про те, що ви маєте справу з дівчиною, яка віддасть перевагу зовнішньому враженню особистого комфорту. Про зручність такої білизни можна сперечатися — насправді багато залежить від виробника. Але якими бякісними були стрінги, ви все одно відчуватимете, що «щось там позаду є». Сліпи чи шортики набагато менше відчуваються на тілі. До речі, ніхто не скасовував безшовну білизну або з плоскими швами — поверх такого можна одягати брюки та спідниці, що обтягують.

4. Любов до себе

Чоловіки дуже люблять жартувати про те, що бабусині панталони на жінці — найкращий засіб контрацепції. Певна річ, вони перебільшують: такогостаромодного крою зараз навіть складно знайти (і взагалі, за собою б, хлопці). Але ось не на користь господині можуть говорити трусики заношені, з катишками або – страшно сказати – бульбашками на п’ятій точці.

А які сигнали посилає жінка у Mememe? “Розступитеся і дивіться все – йду я – принцеса, імператриця, королева танцполу” (потрібне підкреслити). Цікаво, що цей ефект складно навіть чимось пояснити: я сама себе на таких думках ловлю щоразу, коли на мені трусики цієї марки. Один із моїх фаворитів – райдужні сліпи із серії Mystic Vibes. Там такі фарби, що ловлю себе на зовсім диких думках: цю красу повинні терміново побачити всі, які вони класні. Стримують лише соціальні норми, їй-богу.

А ще за рахунок змішування квітів такі труси зручно поєднувати з однотонним верхом.Чому кольоровий низ варто носити саме в такій комбінації, я вже розповідала тут.

5. Ставлення до грошей

У двох словах: ваша білизна видає вас своїм дорогим або дешевим виглядом, і тут справа навіть не в тому, скільки ви реально за неї віддали. досі роблять підпільні умільці), сітчастий матеріал (якщоце не вставки, а модель повністю), велика кількість жорстких мережив і бантиків, що стирчать.

Ще років п’ять тому я віднесла б до сумнівних моментів і суміш принтів, але зараз так однозначно не скажеш: завжди треба обирати. По-перше, нестандартні мікси увійшли до моди. Почалося це з купальників, яким яскравість за законами жанру. Так, дизайнери з Jolidon змішали тропічні квіти з «леопардом», а Ysabel Mora — вертикальну смужку з набивним принтом (про їх колекції я розповідалаhref=”https://www.intimo.com.ua/blog/stat-zvezdoy-instagrama-kupalniki-ysa/”>тут).

А Mememe все це свято і безумство перенесли у світ повсякденної спідньої білизни. Так що ананасами та орхідеями під одягом тепер можна хизуватися навіть узимку. Цікавий момент: матеріал з якого зроблені трусики – поліамід-еластан з бавовняною ластівкою. Такі речі витримують безліч прань, зберігаючи яскравість. Так що за бажання їх можна навіть використовувати як плавки від купальника. До речі, ось вам і легальна можливість продемонструвати їх світові!

І ще про гроші: зараз у Mememe йде 20% акція на весь асортимент, що пропонується в магазині «Інтимо». Насправді вони зараз взагалі «врожайний» для модниць період. Так, вони ще пропонують до замовлення так званий пакет Secret Box: один принт ви вибираєте самі, два виробники покладуть на свій розсуд. Прямо «кіндер сюрприз» для дорослих дівчаток!

Щоправда, у медалі може бути зворотний бік: бувають дівчата, які точно знають, що хочуть носити. Ось тому вартозробити вибір на користь акції на сайті «Інтимо» та обирати на свій розсуд. Серед моделей знижок є і новинки, наприклад, Nude — графічний малюнок на світло-бежевому фоні.

Ну що, пані, тепер ви у всеозброєнні: знаєте, як подати себе і не потрапите в пастку «білизняних психологів». Зберігайте в шафі не скелети, а найстильнішу та найцікавішу білизну,


>

Бажаю вам яскравого літа,
Ваша Капризуля

< !-- /wp:paragraph -->
Трусики Mememe в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.