5 випадків, коли вас виручить боді

«Більше ніж просто спідня білизна» — саме так можна назвати цю деталь гардеробу. Подібний одяг привертає увагу, надає неповторності вашому образу… А вже чоловіків просто вражає наповал.

Я чудово пам’ятаю, як «виводила в люди» своє перше боді — з довгим рукавом, виготовлене з чорної бархатистої тканини. Того дня я вирішила поєднати робочі зустрічі з медоглядом. На роботі моє вбрання виглядало цілком органічно. А ось у лікаря-маммолога трохи дим із вух не пішов, коли я почала розстібати кнопки між ніг. Шаблон у лікаря було повністю розірвано. А сьогодні ми з вами спробуємо позбутися ще кількох стереотипів з приводу боді. І в деяких випадках вона виглядатиме зовсім не як спідня білизна.

Самі поміркуйте: якщо не знати, де саме у боді застібка, вона може виглядати цілком цивільно. Топик, блузка, гольф або навіть корсажздається, сучасні дизайнери передбачили усі варіанти. Чому б нам не скористатися деякими пропозиціями?

Варіант №1. Чорне

Хто сказав, що це нудний колір? Поправка: універсальна. Якщо ви раніше не носили боді і думаєте, яке вибрати — не думайте, вибирайте чорне. Класичні чорні моделі хороші тим, що підійдуть під образ у будь-якому стилі та дівчині з будь-яким смаком. Навіть якщо хтось раптом посмів заявити, що у вас цього самого смаку і немає.

Наприклад, таку модель можна одягти під напівпрозору блузку, і вбрання відразу стане цілком придатним для офісу. А в комплекті з білим піджаком і чорними штанами – це зовсім зразок елегантності. Втім, чорні боді чудово поєднуються і з іншими кольорами: від червоного та лимонного до сірого та приглушеного темно-зеленого. Не кажучи вже про деніми — з ним, здається, можна надіти все.

Такі речі дуже любить носити дружина мого друга. У неї навіть два — чорне і біле, на всякого пожежника. Коли я вперше побачила її фото в соцмережі, відразу захотіла прокоментувати: «Зніми це негайно». Але втрималася і тепер розумію, що правильно зробила. Зрештою, не можна бути такою консервативною. Адже при правильному поєднанні з мереживного боді може вийти чудова основа для вечірнього вбрання. І навіть офісного… якщо, звичайно, у вас на фірмі цього дня планується вечірка.

мереживне боді

Головна помилка, яку ви можете зробити в цьому випадку – надіти боді як самостійну кофтинку і гордо хизуватися просвічуючимбюстгальтером. Ну, тобто як — просвічуватиме він у будь-якому випадку. Нам важливо лише нейтралізувати цей ефект, що здешевлює. Цікаві варіанти виходять, якщо вдягнути мережива під піджак, кардиган або однотонну сорочку.

Варіант №3. Під колір тіла

Спеціально тих, хто ще не забув, що спочатку боді — все-таки різновид спідньої білизни. Бувають же, насправді, моменти, коли вам конче потрібно бути «сексі-шмексі» і затьмарити на вечірці всіх. Ті, кому дозволяє фігура, в таких випадках одягають саму сукню, що обтягує. Іноді з мережива чи трикотажу. Ось тут і знадобиться тілесне боді. Воно згладжує ваш силует – і жодних ліній трусиків чи застібок бюстгальтера. Якщо ви паралельно хочете візуально підправити деякі огріхи, можна зупинити вибір на спеціальних моделях для корекції фігури.

бежевий боді

Варіант №4. З довгим рукавом

І це не обов’язково осінньо-зимовий варіант. Наприклад, якщо гарненько пошукати в інтернет- магазинах, можна знайти дуже милі модельки, розраховані на весну.Втім, і для прохолодного літнього вечора вони теж підійдуть.Найсміливіші модниці можуть поєднувати навіть найнесполученіші, на перший погляд, речі.Наприклад, матроську смужку і мереживо.

< img src="//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2016/11/228500.970-413x550.jpg" alt="сірий боді" width="413" height="550" class= "Aligncenter size-medium wp-image-5340" />

А з правильним низом може вийти гідна заміна звичайної сукні.До правильних речей у даному випадку відносяться всі речі, які не обтягують ваші ноги, а надають силуету певного об’єму. , плісовані спідниці, балони, широкі штани Пам’ятайте, акцент потрібно робити на чомусь одному.Так що джинси-скінні або спідниця-олівець нехай полежать до наступного разу.

Варіант №5. Боді-сорочка

Ідеальний варіант для шанувальниць кежуалу, офісного стилю або любительок тягати сорочки з гардеробу благовірного. Ця модель боді відрізняється від звичайної тим, що не так сильно облягає фігуру (що, втім, з назви). Навіть якщо ви одягли до такого верху брюки або спідницю з низькою талією, можна не хвилюватися за гумку трусиків, що раптово виглянула. Можна рухатися максимально активно і розкуто.

Палітра речей для комбінування тут буде досить широкою. Ви зможете надіти все, що не могли собі дозволити в комплекті з боді, що облягають – ту ж спідницю-олівець, вільні штани, легінси. Ще один фактор, який приваблює в боді-сорочках – цеширокі можливості для кольорової гами та малюнків. Не знаю, як ви, а я не можу собі уявити стильне трикотажне боді у смужку, клітку чи студентські ромбики. «Сорушковий» варіант вирішує ці питання на раз-два-три. =”боді в клітинку” width=”446″ height=”447″ class=”aligncenter size-full wp-image-5343″ />

Коли боді – зовсім не варіант

< І тут відповідь однозначна - коли у вас суттєві проблеми з фігурою. Ви можете бути худенькою або з формами, але фігура має бути. Живіт чи жирові складки на боках повністю під боді вам заштовхати не вдасться. Є ризик, що ви лише підкреслите все, що нажите непосильною працею. Виходом для вас може стати коригувальне боді. Правда, вибирати його теж потрібно з розумом: тканина повинна облягати, але при цьому вам має бути комфортно в ній дихати. Про підбір такої білизни ми поговоримо з вами наступногоразів.

боді хакі

Сподіваюся, поради з моєї модної скарбнички допоможуть вам створити цікавий та нестандартний образ. Час виділятися, милі пані! Ось вам ще для натхнення адреса інтернет-магазину. За посиланням //www.intimo.com.ua/catalog/20/ можна знайти безліч боді різних кольорів та стилів. таких, що хоч у офіс, хоч у будуар. Можливо, в процесі своїх модних експериментів ви придумаєте якесь революційне поєднання.

Удачі!

Ваша Капризуля