4 поради щодо вибору коригувальної білизни, які вас виручать

Ми хочемо домагатися всього дуже швидко. Зверніть увагу, яка реклама спливає у нас у соцмережах. «Сядьте на шпагат за 30 днів», «Навчитеся готувати торти за тиждень»… і моє улюблене – «Схудніть за три дні». Я вам скажу так: струнку фігуру робить не відмова від їжі, а комплексний підхід. Дієта, спорт, нарешті, правильна білизна – коригуюча. До речі, за його допомогою можна і за день схуднути — принаймні зорово.

Про різновиди білизни, що коригує, я вже говорила в минулій статті. Зараз розповім, що особливо важливо враховувати під час його покупки. Щоб не було боляче 🙂

1. Розмір: не затягуйтеся до синців

Звучитьдикувато, але собі можна нашкодити і таким чином. Нам не на руку грає вічна жіноча особливість намагатися влізти в менший розмірчик для створення оптимальної візуальної ілюзії. Але якщо зі звичайною білизною ми думаємо, що маленький бюстик, наприклад, зорово збільшить груди, то тут ми думаємо навпаки: чим менший розмір, тим тужніше втисне. І стискає, тільки нам це не на радість.

Не забувайте, що матеріал має ефект, що стягує. І разом із шкірою, жирами та м’язами придавлює ще й внутрішні органи. Та вам може бути банально важко дихати у такому вбранні. Прокиньтеся, любі, не 19 століття на дворі! Прекрасний принц вас, звичайно, з непритомності підніме, і можливо навіть на коня посадить. Але мета у вас явно була іншою.

Ідеальна білизна не повинна заважати диханню тавикликати дискомфорт. Дивіться на склад: зазвичай це нейлон-еластан або поліамід-еластан у різних пропорціях (найчастіше 80% на 20% або 70% на 30%). Деякі бренди випускають «зональні» моделі – з сітками та дихаючими вставками. Але жодна вставка не дихатиме за вас, якщо у вас уже все пережато.

Щоб уникнути казусів, розмір потрібно визначати дуже чітко. Заміряйте по найточніших точках: обхват стегон, сідниць, обхват грудей, під грудьми і талії. Якщо те, що ви наміряли, потрапляє під опис двох розмірів, є сенс звернутися за порадою до продавця або менеджерів служби підтримки (якщо купуєте онлайн).

https://www.intimo.com.ua/catalog /90/?pages=1&vapl=10

2. Ступінь корекції: для буднів чи свят

Усього їх існує три-легка, середня і сильна. Виходьте від того, чи потрібна вам білизна на особливий захід або на кожен день. Для цих цілей підійде легкий або середній ступінь корекції. У першому випадку ви розгладите нерівності фігури, а другий варіант має сильніші моделюючі властивості.

І обидва типи білизни ідеальні під облягаючі речі — все залежить від потреб та ступеня «занедбаності» фігури. Втім, занедбаність — це вже більше про третій варіант, із сильною утяжкою. Якщолегку та середню корекцію можна порівняти з розвідкою, то тут у хід йде важка артилерія. Виробники пишуть що екстраутяжка може швидко прибрати вам півтора-два розміри.

Це не рекламний трюк, дійсно прибирає. Але дивіться за рахунок чого: там і тканина щільніша, і в моделі із закритою спиною навіть вставлені жорсткі матеріали. Тобто, якщо варіант із середнім ступенем просто підтримує м’язи, то тут у спини просто «немає іншого виходу». Утім, на упаковках «сильної» білизни навіть є маркування: носити не довше 5-6 годин у добу. Тобто на роботу в ньому вже не підеш. Інша справа -якась церемонія або офіційна частина корпоративу, де не передбачені веселі танці.

3. Шви: невидимі і невловимі

В ідеалі, звичайно, білизна, що тягне, має бути безшовною. Але в лінійках, що коригують, цю технологію використовують не завжди. Більше того, це не завжди можливо. Наприклад, у моделях із сильною фіксацією є спеціальні розрізи, які допомагають досягти максимального ефекту стрункості. І навіть на середній стадії використовуються шви у місцях стиків.

Принцип вибору тут той самий: вони не повинні заважати (вистачить з вас і того, що супереластична тканина постійно притискає). Бренди виходять із становища різними способами. Наприклад, у Ysabel Mora шви, по-перше, розміщені з вигляду виробу, по-друге, плоскі і не будуть помітні під одягом.

4. Палітра схуднення

Корегуючі моделі зазвичай представлені в базових кольорах: чорному, білому та кількох відтінках тілесного. Так що вас не мучитиме проблема вибору. Якщо носите темні тони – вам на допомогу чорний, для світлих і кольорових підійде бежева білизна.

Втім, деякі оригінали серед виробниківекспериментують із забарвленнями. Наприклад, у бразильської фірми Plie є сукні та боді світло-оливкового кольору. Вони підійдуть смаглявим дівчатам. А китайська марка V-Care має костюм у біло-блакитних тонах: майка та бриджі. Щоправда, там написано, що він цілеспрямовано розрахований на схуднення, тому підійде під будь-який спортивний костюм.

Ну ось, тепер ви знаєте, як дозволити собі облягаючу сукню на свято і як тримати себе в формі навіть перед розкішним фуршетним столом. Робота, відпочинок чи спортзал – що заплановано у вас на найближчий час? Незалежно від відповіді, постарайтеся насолоджуватися життям!

Ваша Капризуля

Корректирующее бельё в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.