Замість цукерок: подарунки на Хелловін, які порадують модниць 

Зараз нам усім настільки не вистачає свята, що ми готові діставати новорічні гірлянди та прикраси вже у жовтні. Милі дами, пропоную вам цікавіший варіант створення настрою: як слід прикрасити самих себе! Тим більше, що є привід: Хелловін, який для любителів шопінгу вже давно став черговим приводом купити обновку.

< Один з найпопулярніших хеллоуїнських ритуалів - це дитячі походи по домівках за солодощами. А чому б нам не замінити мішечки для збирання цукерок на пакети для подарунків? Це може бути навіть кошик покупок в інтернет-магазині – не варто обмежувати себе. Тим більше,що напередодні Хеллоуїна (та й деякий час після) у багатьох магазинах діють цікаві акції. Наприклад, «Інтимо» безкоштовно доставляє всі замовлення на суму від 299 грн аж до 12 листопада — а це майже два тижні після свята.

Що може вміститися в подарункову сумку? Пропоную вам сім варіантів майже на всі випадки життя.

1. Чортово спокусливо: чорна мереживна білизна

Саме цей варіант уявляє собі багато хто, коли чують фразу «сексуальна» білизну». Навіть червоні трусики та бюстгальтери відходять на другий план, бо на тлі чорних вони меншіуніверсальні. Все-таки життя в нас насичене: ніколи не знаєш, коли підвернеться ситуація, яка підходить для спокуси. А, наприклад, боді від Gracija Rim з мереживними вставками можна одягти навіть на роботу — під піджак.

< /p>

А ось більш повітряний і в той же час комфортний варіант – мереживний комплект Sambario, що складається з трусиків бразиліана та бюстгальтера-топу з м’якими чашками.

2. Колірний акцент: червоний комплект


Зараз часто можна почути, що карантин відучив жінок одягатися і фарбуватися. Це не зовсім правда: просто ошатні речі стали зручнішими. Саме так можна сказати про білизну Jolidon з осінньо-зимової колекції 2021/2022 у насичених червоних відтінках. Там є, наприклад, топ з м’якою чашкою, абсолютно прозорим мереживним передом та фігурною спинкою. Дуже навіть парадно-вихіднамодель! А до топу можна підібрати мереживні трусики в тон з візерунком, що нагадує крила метеликів.

3. Те, що приємно на дотик: шовк і не тільки. що в шовкових піжамах та сорочках «дихає» шкіра і не перегрівається тіло. А ще ця тканина відрізняється міцністю та не викликає алергії. Ну, а модниці подивляться насамперед на гарніпереливи шовку і на те, як приємно він ковзає по шкірі. Звісно, вироби з натурального шовку – це дороге задоволення. До того ж вони дуже примхливі щодо прання. Але виробники знайшли вихід зі становища — змішані тканини. Так, український бренд German Volf використовує тканину із 50% шовку у складі. І цей «коктейль» на тілі відчувається не менш приємно, чистий шовк.

Отже, у вашому подарунковому пакеті може бути домашній комплект винного кольору, що складається з топу на тонких бретелях і вільних штанів.

Більш ніжним і стриманим панночкам сподобається костюм із блузкою сорочкового крою — вони є в пудрово-рожевому та м’ятному кольорах.

Ще одна тканина, що заслуговує на вашу увагу – модал. За властивостями він не поступається шовку, а деякі його різновиди мають такий самий глянець. Завдяки цій особливості модалздатний навіть звичайний домашній одяг перетворити на святковий. А хіба не такий результат нам був потрібний спочатку? Для зразка — топ із мереживним декором, халатик та штани карамельного кольору ще від одного українського виробника, бренду Felena. До речі, склад тканини тут — це просто «бінго»: модал змішаний із шовком.

< !-- /wp:paragraph -->

4. Речі кольору стиглого гарбуза

Дуже атмосферні подарунки для тих, хто не хоче купувати одяг з”демонічним” підтекстом. Соковиті відтінки помаранчевого відмінно підходять для осені, будь то гардероб для вулиці або домашніх посиденьок. Ось дві затишні новинки цього сезону від польського бренду Sensis: бавовняна пара — джемпер із брюками оранжево-коралового кольору та комплект у рубчик із віскозного трикотажу. Ці костюми будуть піднімати вам настрій, коли з дерев облетять останні листя і фарби природи втратить яскравість.

>

5. У відтінках синього

Ідеальний вибір для тих, кому набрид чорний, але таємничості все одно хочеться. До того ж обидва ці кольори добре комбінуються між собою. Приміром, класичний мереживний комплект Leilieve з глянсовими синіми квітами на чорному тлі вже сам виглядає як прикраса. А враховуючи те, що восени та взимку ми носимо в оновленому темний одяг, така білизна підійде майже під будь-що.

А цей бавовняний комплект із сорочки та халата Ora можна назвати навіть трохи карнавальним. Тому що обробка обох речей нагадує пір’я синього птаха, який у всьому світі вважається негласним символом щастя.


6. Нестандартне мереживо


Виробники мереживної білизни все охочіше йдуть на експерименти. Їм уженедостатньо одного факту наявності мережива — воно перетворюється на елемент мистецтва, метафору. Наприклад, дивлячись на бежевий боді Prelude, ви мимоволі згадаєте фразу «метелика в животі» – так зазвичай описують відчуття при закоханості. Малюнок цього мережива дійсно нагадує одночасно і метеликів, і квітучі орхідеї. До речі, у цьому стилі виконано всю осінньо-зимову колекцію цього бренду. Боді, представлений на фото, — мабуть, найпомітніший на тілі: такий ефект досягається не лише за рахунок прозорої тканини, але також завдяки м’якій чашці та відсутності кісточок.

Вдалою альтернативою може стати така ж невагома, але більш закрита боді Leilieve з пікантними вставками з блакитного мережива на тлі тілесного кольору.

7. Костюмовані … шкарпетки

Раніше шкарпетки часто асоціювалися у нас зрозчарування від отриманого подарунка. Але останні кілька років ситуація кардинально змінилася. Спочатку цей презент став вдалим жартом, а потім і зовсім модним must have. А секрет у різноманітних принтах: тепер їх прийнято не просто не приховувати, а навпаки, демонструвати як стильний аксесуар. Причому ця тенденція прижилася і у чоловіків, так що в їх подарункові мішечки також сміливо можна класти пару шкарпеток (або навіть кілька).

Найбільшесміливі товариші зараз можуть поєднувати принтовані шкарпетки навіть із діловим костюмом. Але здебільшого їх носять на відпочинку. А деякі вважають цю деталь чудовим способом продемонструвати своє альтер его або заявити світові про хобі та уподобання. Так, «розмовляючими» можна вважати шкарпетки з вікінгами, котиками, шахами, картоплею фрі і навіть биткоинами. Цікаві варіанти знайдуться в іспанської торгової марки Ysabel Mora, турецької John Frank або українського бренду Sammy Icon. custom”} –>

Джерело: верхній ряд
https://www.intimo.com.ua/goods/68635/
https://www.intimo.com.ua/goods/68662/?s=1386
Нижній ряд
https://www.intimo.com.ua/goods/68665/
https://www.intimo.com.ua/goods/71859/

Як бачите, вигадувати подарунки з будь-якого приводу — заняття нескладне та захоплююче. А ще дуже тепле, адже у процес вибору тієї чи іншої речі ви вклали частинку душі.

Даруйте радість собі та своїм близьким!
Ваша Капризуля



Новинки сезона осень 2021

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.