Бюстгальтер з ущільненою чашкою brabrabra, Україна SLZ24201303 фото
Немає в наявності
Бажаєте ще ближче розглянути товар?
Зробимо додаткові фото і відео саме для Вас
Отримати фото / відео
Ідеальний комплект
Трусики сліп, код 87572, арт SLZ24202301
Цiна:
599 грн
Розміри:
1(XS)
2(S)
3(M)
4(L)
5(XL)
Трусики сліп, код 87571, арт SLZ24202203
Цiна:
599 грн
Розміри:
1(XS)
2(S)
3(M)
4(L)
Трусики сліп, код 87618, арт SLZ24202221
Цiна:
599 грн
Розміри:
1(XS)
2(S)
3(M)
4(L)

Бюстгальтер з ущільненою чашкою brabrabra 87620

Ціна
1299грн 
Товар тимчасово відсутній на складі.
Будь ласка, подивіться інші товари цієї категорії: Ущільнена чашка
Доставка на 29.05.2024
2 людини додало в список бажань
Не підійшов розмір -  обмін без проблем!
Бюстгальтер балконет на каркасах з бічною підтримкою з ущільненою чашкою на знімних бретелях
Склад тканини:

71% поліамід, 29% еластан

- Бра на каркасах у формі балконет із формованою чашкою з блискучої мікрофібри; - Мікрофібра робить бра непомітним під одягом і забезпечує комфорт у повсякденному носінні; - стан бра виконаний з двох куль мікрофібри, на місці з'єднання чашки та пояса бра є гнучка пластина для кращої фіксації по фігурі; - бретельки знімні, верхній край пояса продубльований силіконовою стрічкою; - Металева фурнітура у тон кольору бра. 

Читати повністю
Приховати
Характеристики
Бренд brabrabra
Код товару 87620
Артикул SLZ24201303
Країна виробництва інформація додається
Лінія Колірний комфорт PRO
Тип товару бюстгальтер
Чашка балконет, на кісточках, з бічною кісточкою, ущільнена
Застібка 3 гачечки
Бретелі з'ємні
Особливості однотонне
Вид бюстгальтера балконет
Картонна бірка так
Упаковка пакет
Особливості тканини гладка
Відеоогляд є відео
Особливості прання ручне прання за температури води до 30 °C
Сезон Весна-літо, Осінь-зима
Тип фігури Plus size, звичайна

Залишити свій відгук про товар:

Ваша оцінка:
Доповніть відгук фото або відео, зробивши його більш цікавим:
97% наших клієнтів задоволені нашою роботою!
Добрий день. Отримала замовлення - білий бюстгальтер 70В з м'якою чашкою SI e LEI. Чудовий до неймовірності! Просто королівський. Забрала останній.
Оксана, Костополь
20 мая 2024
Сьогодні, 19 травня 2024 року, вдячна за високий професіоналізм Вашому співробітнику, увагу, доброзичливість. Багато років обслуговуюсь ТІЛЬКИ у ВАС. Дякую за Брендові товари високої якості. Із пов...
Наталія, Киев
19 мая 2024
Вітаю. Я в захваті, що усе сіло. Дякую. Це означає одне: чудова навігація по сайту і грамотна таблиця розмірів і знімки. Дяка за професійність.
тетяна, Киев
17 мая 2024
Доброго дня))) Замовлення отримала))) Дякую!!!
Елеонора, Киев
11 мая 2024
Розмірна сітка товарів не відповідає дійсності З двох бюстгальтерів жоден не підійшов Альтернативи подальшого обміну не знайшла для себе Дуже жаль що немає повернення
Оксана, Львов
11 мая 2024
Доброго дня. Отримала речі, все чудово підійшло.. якість гарна. Дякую за допомогу з розміром.
Irina G., Львов
11 мая 2024
Отримала посилку,дуже задоволена якістю. Дякую за оперативність та пораду менеджера з розміром!!! Ви круті, рекомендую. Мирного неба та Перемоги
Ірина
10 мая 2024
Зухвалий, стильний і комфортний - бюстгальтер балконет на кісточках з бічною підтримкою з ущільненою чашкою на знімних бретелях. Він стане незамінним аксесуаром в гардеробі кожної жінки, незалежно від її розміру та фігури.

Цей бюстгальтер має чудовий дизайн, який підкреслить Вашу жіночність і привабливість. Чашки балконет з ущільненням створять чудову форму грудей, а бічна підтримка додасть комфорту і стабільності. Завдяки знімним бретелям, Ви зможете налаштувати бюстгальтер під свої потреби і вибрати найзручніше положення.

Цей бюстгальтер доступний у широкому спектрі розмірів - від 70 до 95, а також у різних чашках від B до F. Він підійде як власницям пишних форм, так і жінкам зі звичайною фігурою.

Бюстгальтер виготовлений з високоякісних матеріалів - 71% поліаміду і 29% еластану. Він має гладку поверхню, яка приємна на дотик і легка у догляді. Для збереження його оригінального вигляду рекомендується ручне прання за температури води до 30 °C.

Цей бюстгальтер від бренду brabrabra, виробника з України, входить в колекцію Колірний комфорт PRO. Він має код товару 87620 і артикул SLZ24201303. Кожен бюстгальтер поставляється з картонною біркою, що свідчить про його високу якість. Упакований він у зручний пакет.

Нехай Ваша весна-літо та осінь-зима будуть наповнені комфортом і стилем завдяки цьому чудовому бюстгальтеру. Оберіть його і відчуйте себе неперевершеною в кожній ситуації!

Бюстгальтер з ущільненою чашкою brabrabra 87620 рекомендуємо підібрати від виробника brabrabra в нашому каталозі інтернет магазину жіночої білизни за реальною вартістю 1 259 грн. Intimo.com.ua - електронний магазин, який надає можливість зробити покупку товарів категорії Ущільнена чашка з багатим асссортіментом пропозицій хорошої якості наприклад: Бюстгальтер з ущільненою чашкою, Топ з ущільненою чашкою, Бюстгальтер push-up з доставкою по Україні та покупцям міст Чернігів, Павлоград, Запоріжжя. Якщо у Вас виникли питання по даній одиниці наберіть нашому співробітнику і він швидко прийме замовлення.
Купити SLZ24201303 Бюстгальтер з ущільненою чашкою brabrabra в інтернет магазині Intimo і оформити доставку по Києву та всій території України.
Ми в месенджерах:
Безкоштовно навіть з мобільного:
Консультації:
Ми в месенджерах:
Безкоштовно навіть з мобільного:
Консультації:
Бажаєте ще ближче розглянути товар?
Зробимо додаткові фото і відео саме для Вас
Отримати фото / відео