Почувайте себе ніжною і чарівною з нашими жіночими трусиками з мереживом від бренду Fleri! Ці трусики виконані з високоякісних матеріалів - 75% поліаміду, 15% еластану і 10% бавовни, що забезпечує комфорт і м'якість протягом усього дня.

Розміри XS відповідають найкомпактнішим фігурам, дозволяючи вам виглядати стильно і привабливо в будь-якій ситуації. Ці трусики доступні в двох варіантах - кюлот і стрінг, вибір залежить від вашого персонального стилю і вподобань.

Особливості цих трусиків включають бавовняну підкладку, яка забезпечує додатковий комфорт і захист від роздратування шкіри. Також, вони мають однотонний дизайн, що додає класичності і елегантності до вашого образу.

Зі скромною, але стильною картонною біркою і упаковкою в пакеті, ці трусики стануть чудовим подарунком для себе або для когось особливого.

Завдяки середній посадці на талії, вони ідеально підходять для різних типів фігур і забезпечують комфортну посадку на весь день. Розмір повнорозмірний, що робить їх універсальними для будь-якої жінки.

Тканина, що використовується, має особливість напівпрозорого мережива, що додає сексуальності і чуттєвості до вашого образу. Ці трусики можна прати вручну при температурі води до 30 °C, щоб забезпечити максимальну тривалість їх використання.

Ці жіночі трусики ідеально підходять для весни-літа і осені-зими, і будуть чудовим доповненням до вашої колекції білизни. Не вагайтесь і зробіть собі подарунок, який підкреслить вашу красу і стиль! Оберіть наші жіночі трусики з мереживом від Fleri і насолоджуйтесь комфортом і елегантністю кожного дня.

Трусики-шортики Fleri 60319 пропонуємо замовити від бренду Fleri в нашому інтернет каталозі красивої білизни та купальників по виправданій вартості 187.38 грн. Інтернет магазин жіночої білизни Intimo надає можливість виконати покупку товарів категорії Шортики з величезним асортиментом пропозицій найвищої якості наприклад: з доставкою по Україні та покупцям в Тернопіль, Житомир, Рівне. Якщо у Вас виникли питання по товару наберіть співробітнику і він з радістю відповість на питання.
Трусики-шортики Fleri, Україна F20005-61 фото
Немає в наявності
Бажаєте ще ближче розглянути товар?
Зробимо додаткові фото і відео саме для Вас
Отримати фото / відео

Жіночі трусики, кюлот, стрінг з мереживом Fleri 60319

Fleri
Ціна
187.38грн 
Fleri
Товар тимчасово відсутній на складі.
Будь ласка, подивіться інші товари цієї категорії: Шортики
Доставка на 20.03.2024
Не підійшов розмір -  обмін без проблем!
Жіночі трусики, кюлот, стрінг з мереживом
Склад тканини:

75% поліамід, 15% еластан, 10% бавовна

Характеристики
Код товару 60319
Артикул F20005-61
Бренд Fleri, Україна
Країна виробництва Україна
Лінія Classic poyasnaya
Тип товару труси
Вид трусів кюлот, стрінг
Особливості однотонне, підкладка з бавовни
Картонна бірка так
Упаковка пакет
Посадка (талія) середня
Повнота розміру повнорозмірний
Особливості тканини мереживо, напівпрозоре
Декор мереживо
Особливості прання ручне прання за температури води до 30 °C
Сезон Весна-літо, Осінь-зима
Тип фігури звичайна

Залишити свій відгук про товар:

Ваша оцінка:
Доповніть відгук фото або відео, зробивши його більш цікавим:

Задати питання:

97% наших клієнтів задоволені нашою роботою!
Супер!!!!
Сергій, Ровно
12 февраля 2024
Всё померяли, всё супер, сидит идеально. Спасибо вам большое за помощь. Жена очень довольна. Подарок от меня для любимой на день влюбленных просто супер)) спасибо вам огромное. Хорошего дня и отли...
Олександр Шокот
09 февраля 2024
Отримала. Все підійшло. Дякую за швидкий обмін .
Ірина
07 февраля 2024
Добрый вечер. Посылку получила. Костюм- бомбический. Спасибо большое. Отдельная благодарность за упаковку и бонус это доставка. Хорошего вечера и мирного неба
Алла
07 февраля 2024
Дуже красивий і якісний купальник, підійшов ідеально
Марина, Крукеничи
31 января 2024
Даже погано зроблений сайт, немає да задати свій розмір та побажання.....навіщо переглядати купу сторінок з непотрібним товаром.....витримала 10 сторінок і кинула.... Хоч я реальний покупець....тож...
Руслана, Запорожье
28 января 2024
Дуже сподобалось боді.
Олена, Киев
27 января 2024
Ми в месенджерах:
Безкоштовно навіть з мобільного:
Консультації:
Ми в месенджерах:
Безкоштовно навіть з мобільного:
Консультації:
Бажаєте ще ближче розглянути товар?
Зробимо додаткові фото і відео саме для Вас
Отримати фото / відео