Колготки, 30 den Trasparenze, Італія Christine-col фото
Немає в наявності
Бажаєте ще ближче розглянути товар?
Зробимо додаткові фото і відео саме для Вас
Отримати фото / відео

Колготки, 30 den Trasparenze 16347

Ціна
339грн 
Товар тимчасово відсутній на складі.
Будь ласка, подивіться інші товари цієї категорії: Колготки
Доставка на 20.04.2024
3 людини додало в список бажань
Не підійшов розмір -  обмін без проблем!
Жіночі колготки 30 den
Склад тканини:

75% поліамід, 21% еластан, 4% бавовна

Шовковисті колготки щільністю 30 den. З подвійним покриттям нитки, без шортиків, з бавовняною ластівкою. Формовані, із плоским швом, із ущільненим миском. У розмірі максі із задньою бавовною вставкою.

Читати повністю
Приховати
Характеристики
Бренд
Код товару 16347
Артикул Christine-col
Країна виробництва Італія
Лінія Basic tights
Тип товару колготки
Особливості без шортиків, однотонне
Картонна бірка немає
Упаковка фірмовий пакет
Посадка (талія) середня
Повнота розміру повнорозмірний
Щільність, den 30 den
Особливості прання ручне прання за температури води до 30 °C
Сезон Весна-літо, Осінь-зима
Тип фігури звичайна

Залишити свій відгук про товар:

Ваша оцінка:
Доповніть відгук фото або відео, зробивши його більш цікавим:

Задати питання:

97% наших клієнтів задоволені нашою роботою!
Дякую, швидко зв'язалися та відправили замовлення. Боді якісний, відповідає опису. Рекоммендую
Олена, Запорожье
11 апреля 2024
Доброго ранку, все пiдiйшло на 100% Дякую вам за фото Мирного та спокiйного дня
Вікторія
10 апреля 2024
Моя улюблена модель бюстгалтеру з 2016 року. Ніжність, якість, комфорт.
Олена, Кривой Рог
05 апреля 2024
Придбала товар і дуже задоволена, рекомендую свім цей магазин. Побажання : зробіть більше можливостей оплати картками, і Q код непрацює
Оксана, Перечин
05 апреля 2024
Доброго дня,отримала замовлення.Якість на вищому рівні.Бажаю процвітання Вам.
Ольга , Нововолынск
01 апреля 2024
Замовлення отримала.Все по розміру,якість гарна
Кустарева Нина Петровна
26 марта 2024
Jolidon-делает пооноразмерные чашки,это Вам не Chantalle,Intimissimi или Yamamay. Если в вышеуказанных фирмах Я брала чашку D, -обьем 85, то тут достаточно 80 B. Представьте себе разницу. Форма ч...
Євгенія, Киев
24 марта 2024
Дивовижні жіночі колготки 30 den - ідеальний вибір для кожної модної леді! Вони поєднують в собі якість, комфорт і стиль, що робить їх незамінним аксесуаром в гардеробі кожної жінки.

Виготовлені з високоякісних матеріалів, ці колготки гарантують максимальний комфорт протягом усього дня. Завдяки вмісту поліаміду, еластану і бавовни, вони дуже м'які на дотик і мають високу стійкість до розтягування. Ви будете насолоджуватися приємними відчуттями і впевненістю в кожному кроці.

Ці колготки мають середню посадку на талії, що робить їх ідеальними для будь-якого типу фігури. Вони мають повну розмірну сітку, що дозволяє підібрати саме ваш ідеальний розмір. Щільність 30 den забезпечує надійну підтримку і чудовий зовнішній вигляд.

Ці колготки без шортиків мають однотонний дизайн, що додає їм елегантності і універсальності. Вони підійдуть до будь-якого стилю одягу і стануть незамінним аксесуаром в вашому гардеробі. Чудово поєднуються з якими-небудь взуттям і вбранням - вони нададуть вашому образу особливого шарму і привабливості.

Колготки мають високу якість виготовлення і походять від відомого італійського бренду Trasparenze. Цей бренд славиться своїми стильними і модними виробами, які завжди тримаються на піку останніх тенденцій моди. Виробництво також здійснюється в Італії, що гарантує високу якість і довговічність.

Ці колготки поставляються в фірмовому пакеті, що ще більше підкреслює їх преміальний статус. Ви можете бути впевнені, що отримаєте товар в найкращому стані.

Жіночі колготки 30 den - це не просто одяг, а справжнє втілення стилю і жіночності. Вони стануть незамінним доповненням до вашого образу і привернуть до вас увагу всіх оточуючих. Ви будете почувати себе впевнено і чудово в цих колготках. Не втрачайте можливість придбати цей чудовий аксесуар і створити неперевершений образ!

Колготки, 30 den Trasparenze 16347 з можливістю купити від бренду Trasparenze в нашому інтернет магазині нижньої білизни для жінок по незавищеній вартості 338.71 грн. Інтернет каталог жіночої білизни Інтімо надає можливість зробити покупку товарів категорії Колготки з величезним асортиментом пропозицій відмінної якості наприклад: з доставкою по Україні та клієнтам в міста: Київ, Черкаси, Нікополь. Якщо у Вас виникли питання по даній одиниці напишіть нашому співробітнику і він із задоволенням допоможе вибрати.
Купити Christine-col Колготки, 30 den Trasparenze в інтернет магазині Intimo і оформити доставку по Києву та всій території України.
Ми в месенджерах:
Безкоштовно навіть з мобільного:
Консультації:
Ми в месенджерах:
Безкоштовно навіть з мобільного:
Консультації:
Бажаєте ще ближче розглянути товар?
Зробимо додаткові фото і відео саме для Вас
Отримати фото / відео