Комплект білизни: бюстгальтер з м'якою чашкою та трусики стрінг Nikol Djumon, Латвія 8214_8220 фото
Немає в наявності
Бажаєте ще ближче розглянути товар?
Зробимо додаткові фото і відео саме для Вас
Отримати фото / відео

Комплект білизни: бюстгальтер з м'якою чашкою та трусики стрінг Nikol Djumon 14675

Ціна
1687грн 
Товар тимчасово відсутній на складі.
Будь ласка, подивіться інші товари цієї категорії: Комплекти білизни
Доставка на 18.04.2024
Не підійшов розмір -  обмін без проблем!
Комплект білизни бюстгальтер анжеліка балконет з м'якою чашкою, низ стрінг з мереживом
Склад тканини:

85% поліамід, 15% еластан

Це незвичайна лінія білизни. Немов мистецтво розпису по тілу і талант майстра, який вклав все своє натхнення, чуттєвість до краси жіночого силуету. Трепетним дотиком пензля він створив витончений малюнок, а майстерність модельєрів NIKOL DJUMON перенесли цей шедевр в реальне життя, створивши комплект бездоганного дизайну. Легкість, граціозність підкреслює аксесуар з блиском краплі роси. Дизайнери хотіли передати м'якість і ніжності вироби не тільки дизайном, але і тканинами, які використовуються в цій лінії. Наймодніший, легкий, м'який шовковий дизайн полотна знайшов широке застосування в повітряних дизайнах білизни. Цю легкість матеріалу зміцнює обробна стрічка з дугоподібної крайкою і м'якою внутрішньою стороною. Також пластичні, м'які еластичні бретельки з блискучою поверхнею, прямими краями і приємною виворотом підтримують в стабільній формі груди. Чашка у виконанні вишивки на крупній сітці, може здатися не стабільною, але кожна деталь продубльована сіточкою найлегшою за вагою, яку використовують конструктора компанії при розробці.

Читати повністю
Приховати
Характеристики
Бренд Nikol Djumon
Код товару 14675
Артикул 8214_8220
Країна виробництва Латвія
Лінія Silver city
Тип товару бюстгальтер, труси
Чашка без пуш ап, м'яка
Вид трусів стрінг
Застібка 3 подовження
Бретелі з тканини
Вид бюстгальтера анжеліка, балконет
Картонна бірка так
Упаковка відсутнє
Посадка (талія) низька
Повнота розміру повнорозмірний
Особливості тканини мереживо, прозоре
Особливості прання ручне прання за температури води до 30 °C
Сезон Весна-літо, Осінь-зима
Тип фігури звичайна
Вас можуть зацікавити товари зі схожими характеристиками:

За кольором чорне
За особливостями мереживні комплекти

Залишити свій відгук про товар:

Ваша оцінка:
Доповніть відгук фото або відео, зробивши його більш цікавим:

Задати питання:

Інші товари в категорії
97% наших клієнтів задоволені нашою роботою!
Дякую, швидко зв'язалися та відправили замовлення. Боді якісний, відповідає опису. Рекоммендую
Олена, Запорожье
11 апреля 2024
Доброго ранку, все пiдiйшло на 100% Дякую вам за фото Мирного та спокiйного дня
Вікторія
10 апреля 2024
Моя улюблена модель бюстгалтеру з 2016 року. Ніжність, якість, комфорт.
Олена, Кривой Рог
05 апреля 2024
Придбала товар і дуже задоволена, рекомендую свім цей магазин. Побажання : зробіть більше можливостей оплати картками, і Q код непрацює
Оксана, Перечин
05 апреля 2024
Доброго дня,отримала замовлення.Якість на вищому рівні.Бажаю процвітання Вам.
Ольга , Нововолынск
01 апреля 2024
Замовлення отримала.Все по розміру,якість гарна
Кустарева Нина Петровна
26 марта 2024
Jolidon-делает пооноразмерные чашки,это Вам не Chantalle,Intimissimi или Yamamay. Если в вышеуказанных фирмах Я брала чашку D, -обьем 85, то тут достаточно 80 B. Представьте себе разницу. Форма ч...
Євгенія, Киев
24 марта 2024
Комплект білизни Анжеліка від бренду Nikol Djumon - це втілення жіночої чуттєвості та ніжності. Чудово збалансований дизайн і високоякісні матеріали дозволять вам почувати себе комфортно і впевнено кожен день.

Бюстгальтер з м'якою чашкою і без пуш ап підкреслить вашу природну красу і забезпечить необхідну підтримку. Він виготовлений з 85% поліаміду і 15% еластану, що забезпечує його м'якість і еластичність. Анжеліка балконет створить бездоганну форму грудей і підкреслить вашу жіночність.

Стрінг з мереживом - це ідеальний вибір для самовпевнених і сексуальних жінок. Його низька посадка підкреслить вашу фігуру, а елегантне мереживо надасть вам неповторний чарівний образ.

Цей комплект білизни відмінно підійде для будь-якого сезону - весна, літо, осінь або зима. Ви завжди будете виглядати модно і стильно, незалежно від погоди.

Комплект має унікальні особливості прання - ви можете використовувати ручне прання при температурі до 30 °C, що збереже його первозданний вигляд на довгий час.

Необхідність упаковки несуттєва, оскільки цей чудовий комплект білизни говорить сам за себе. Він має усі необхідні бірки і коди товару, що свідчать про його високу якість і оригінальність.

Комплект білизни Анжеліка від Nikol Djumon - це вибір справжніх естетів, які цінують комфорт, якість і стиль. Зробіть себе по-справжньому особливою з цим неперевершеним комплектом.

Комплект білизни: бюстгальтер з м'якою чашкою та трусики стрінг Nikol Djumon 14675 рекомендується купити від бренду Nikol Djumon в нашому каталозі інтернет магазину спідньої жіночої білизни за доступною ціною 1 687.44 грн. Інтернет магазин жіночої білизни Intimo надає унікальну можливість виконати покупку товарів категорії Комплекти білизни з величезним асортиментом пропозицій справжньої якості наприклад: Комплект білизни: бюстгальтер push-up і трусики бразиліана, Комплект білизни: бюстгальтер push-up gel і трусики сліп, Комплект білизни: бюстгальтер push-up і трусики сліп з доставкою по Україні та проживаючим в містах: Запоріжжя, Кременчук, Миколаїв. Якщо у Вас виникли питання по продукту наберіть продавцеві і він із задоволенням надасть допомогу.
Купити 8214_8220 Комплект білизни: бюстгальтер з м'якою чашкою та трусики стрінг Nikol Djumon в інтернет магазині Intimo і оформити доставку по Києву та всій території України.
Ми в месенджерах:
Безкоштовно навіть з мобільного:
Консультації:
Ми в месенджерах:
Безкоштовно навіть з мобільного:
Консультації:
Бажаєте ще ближче розглянути товар?
Зробимо додаткові фото і відео саме для Вас
Отримати фото / відео